Inici Destacats Pujalt celebra la seva desena ‘Òpera a la pedra’

Pujalt celebra la seva desena ‘Òpera a la pedra’

COMPARTIR

El passat 28 de juliol, l’Astor es va vestir de gala per a ser escenari de la decena edició de Òpera a la Pedra, un dia especial per celebrar aquests 10 anys. Per aquesta ocasió es va preparar un programa variat i de molta qualitat format per obres molt conegudes, com Una furtiva lagrima de l’Elisir d’amore, La ci darem de Don Giovanni, Voi che sapete de Le Nozze di Figaro, Ah mes amis! de La Fille du Regiment, o Per tu Francina meva i Sardana del Vallespir de Cançó d’amor i de guerra. Els artistes escollits van ser quatre veus i un piano que ja han participat en alguna de les anteriors edicions: Sheila Grados (Soprano), Tanit Bono (Mezzosoprano), Carles Prat (Tenor), Toni Fajardo (Baix); i Marta Olivé al piano.

El concert va tenir lloc a les 10 del vespre a la plaça de l’església de Santa Magdalena i al finalitzar els assistents, per celebrar els 10 anys d’història es van dirigir a la plaça Alex Botines, escenari dels últims concerts, on van poder gaudir d’una degustació de productes de l’Alta Anoia com cigronet estofat, pa i embotits, acompanyats d’una copa de cava de l’Anoia.

Més de 300 persones vingudes de diferents indrets van gaudir de l’excel.lent repertori així com de la fantàstica vetllada que se’ls va oferir en aquest entorn incomparable.

I com va néixer aquesta iniciativa? Doncs el Ramón Prat i la Susanna, enamorats d’aquestes contrades, tot fent la ruta de l’Anoiabiketour i veient aquests pobles de pedra tan encantadors, va sorgir la màgia: seria possible poder gaudir de l’òpera a l’aire lliure i amb aquest entorn de pedra com a teló de fons? I ja ha superat la seva primera década.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*