Inici Destacats El PSC de Vilanova del Camí renova la seva executiva

El PSC de Vilanova del Camí renova la seva executiva

COMPARTIR

L’Agrupació Socialista de Vilanova del Camí va celebrar el passat dimecres 29 de juliol l’Assemblea extraordinària per escollir la nova Comissió Executiva local.

L’Assemblea va transcórrer amb “un marcat sentit constructiu”, segons expliquen des del PSC, i amb voluntat de reprendre la dinàmica de funcionament de l’Agrupació a través de la seva Assemblea.

Eva Vadillo, regidora del govern municipal, va ser escollida primera secretària liderant una proposta de nova Comissió Executiva que va ser votada per unanimitat pels militants presents a l’assemblea.

A més de Vadillo, la nova executiva dels socialistes vilanovins la formen:

Secretaria d’Organizació i formació: Marta Trucharte
Política Municipal: José Saucedo
Gestió Econòmica: Carlota Silva
Polítiques de Campanya: Cruz Granados i Manuel Suero
Polítiques envers la Dona y Polítiques Socials: Felicidad Ruiz
Polítiques d’àmbit juvenil: Roger Manzano
Vocal: Carlos García

Amb aquesta nova direcció local des del PSC de Vilanova del Camí volen emprendre “els reptes polítics i socials del nostre municipi d’acord amb les ponències aprovades al darrer Congrés del partit i sobretot atendre les necessitat i les demandes socials del nostre municipi, especialment en el marc de la situació generada per la COVID-19, amb la màxima vocació d’obertura i participació a tots els i les militants, simpatitzants i ciutadania en general”, segons han explicat els socialistes vilanovins a través d’un comunicat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*