Inici Societat El PSC de Vilanova del Camí reconeix la lluita de Dulce Quesada...

El PSC de Vilanova del Camí reconeix la lluita de Dulce Quesada amb motiu del Dia de la Dona

COMPARTIR

El PSC de Vilanova del Camí va celebrar diumenge una matinal festiva per commemorar el Dia de la Dona amb balls de les entitats vilanovines Sweet India i Artístic i parades d’artesania. L’acte central de la jornada va ser el reconeixement a una dona vilanovina, que en aquesta ocasió va ser Dulce Quesada Quesada.

L’alcaldessa Noemí Trucharte va lliurar-li una placa commemorativa i Xavier Sala Sant en nom de l’agrupació un ram de flors a aquesta vilanovina, que les dones i homes socialistes consideren un exemple de treball i lluita contra totes les adversitats.

Mare de tres fills, va treballar al sector tèxtil i amb 38 anys va rebre la notícia que el seu fill Marcos havia quedat en coma a conseqüència d’un accident de moto. Després d’un any i mig de passar dia i nit a l’hospital, la família decideix cuidar-lo a casa, que adapta el seu marit Juan, que era paleta. Anys després, li diagnostiquen un càncer al seu marit i durant més de dos anys té cura de tots dos. Juan acaba morint i, dos anys després, el seu fill Marcos mor després d’haver passat 22 anys en coma. Dulce porta dos anys aprenent a viure la seva nova vida i el PSC vilanoví li ha donat enguany el seu reconeixement perquè “és un exemple per a tots nosaltres, les dones lluitadores com ella que superen totes les dificultats són les que tiren endavant Vilanova i la nostra societat”, reconeix l’alcaldessa Noemí Trucharte, que agraeix a Dulce i a la seva família la seva participació a l’acte.

Les socialistes vilanovines també han viscut intensament la jornada del 8 de març, participant a la manifestació que va recórrer els carrers del municipi en direcció a la concentració d’Igualada. Al matí, el PSC va repartir més de 500 llaços liles durant el mercat setmanal dels divendres.

FER UN COMENTARI

*