Inici Destacats El PSC de Vilanova del Camí projecta la creació d’un centre de...

El PSC de Vilanova del Camí projecta la creació d’un centre de dia

COMPARTIR

El PSC, que lidera el govern municipal de Vilanova del Camí, treballa en el projecte per crear un centre de dia municipal com una de les seves apostes del seu programa electoral en l’àmbit dels serveis a les persones.

La intenció de la candidatura liderada per l’alcaldessa Noemí Trucharte és la creació d’un servei que doni resposta a la creixent demanda per part de la gent gran del municipi i a la tendència global de l’augment de l’esperança de vida i a vetllar per l’autonomia de les persones grans sempre que sigui possible.

Els socialistes estudien les diferents opcions per ubicar el nou centre de dia, amb la prioritat de fer-ho en un espai cèntric del municipi. Per a l’alcaldessa i candidata a la reelecció, Noemí Trucharte, “una de les nostres prioritats és que la gent gran de Vilanova del Camí pugui tenir al seu municipi tots els serveis que necessiti, tant quan tot va bé com quan comencen a necessitar qualsevol tipus de suport per al seu dia a dia”. En el cas del centre de dia, l’alcaldessa socialista es compromet “a buscar fórmules perquè tots els veïns hi puguin accedir, independentment dels seus ingressos”.

Un altre dels projectes dels socialistes en l’àrea social és la creació d’habitatge de lloguer social. Noemí Trucharte reconeix que “a Vilanova també hi ha un problema d’accés a l’habitatge” i per això “estudiarem totes les opcions que té l’Ajuntament per tal de crear un parc d’habitatge públic perquè ningú es quedi sense un lloc per viure per qüestió de preu”.

Els socialistes volen donar continuïtat al projecte desenvolupat amb l’actual govern, amb el que es treballa per finalitzar la remodelació del Casal de la Gent Gran, s’han impulsat ajudes a domicili per a gent gran, s’han donat ajudes per a la reforma i accessibilitat de lavabos, s’han creat els ajuts per a celíacs i s’ha completat el projecte COMNOVA, que fa una diagnosi de la salut dels veïns de Vilanova del Camí.

En l’àmbit de l’habitatge, el govern liderat per Noemí Trucharte ha remodelat un pis de propietat municipal per a emergències socials i ha creat un reglament per a sancionar els bancs que mantinguin pisos buits.

FER UN COMENTARI

*