Inici Destacats El PSC de VIlanova del Camí aprovarà els pressupostos amb el suport...

El PSC de VIlanova del Camí aprovarà els pressupostos amb el suport de Junts

COMPARTIR

El govern de Noemí Trucharte a Vilanova del Camí podrà tirar endavant els pressupostos d’aquest 2020 gràcies al suport de Junts per Vilanova, com ja va fer l’any passat.

A través d’un comunicat, el PSC ha anunciat que accepta els quatre punts que reclamava el grup representat pel regidor Jordi Baron: més inversió per al manteniment de les instal·lacions escolars; reconvertir l’estructura de formigó del parc fluvial -que havia de ser bar i restaurant compartit amb la piscina- en gimnàs municipal; 100.000 euros d’inversió en la millora de la via pública i un compromís per “seguir defensant i definint un model de Mercat Municipal cara el futur, de la mà de les entitats comercials, per garantir i millorar-ne la viabilitat”.

Amb aquest acord, el govern socialista de Vilanova manifesta que vol “continuar apostant pel diàleg i agraeix a Junts per Vilanova la voluntat de treballar en favor del municipi a través de propostes constructives que permeten la governabilitat i la millora de diferents aspectes del pressupost”.

Per al PSC, els acords assolits amb Junts per Vilanova en aquest exercici i en l’anterior, són “bons per a Vilanova i els vilanovins” i mostren a intenció de “continuar en la recerca d’acords que enriqueixin des de diferents visions i posicions polítiques el principal instrument de gestió municipal com és el pressupost”.

Finalment, per a govern de Trucharte, les aportacions de Junts “contribuiran a que aquests pressupostos siguin encara millors per al municipi”.

FER UN COMENTARI

*