Inici Política El PSC de Vilanova del Camí aplega més de 400 persones en...

El PSC de Vilanova del Camí aplega més de 400 persones en una botifarrada popular

COMPARTIR

El PSC de Vilanova del Camí va reunir el passat diumenge més de 400 persones en una botifarrada popular celebrada a Can Papasseit. L’alcaldessa i candidata a la reelecció, Noemí Trucharte, va estar acompanyada dels membres de la candidatura i de veïns i simpatitzants.

Després del dinar, Trucharte va agrair la resposta que va tenir l’acte: “no hi ha paraules per definir el que hem viscut avui, és increïble sentir el vostre suport i el rebem com hem fet sempre, amb humilitat i amb més ganes que mai de treballar per Vilanova”.

L’alcaldessa s’ha compromès a “continuar a peu de carrer, com hem estat sempre, escoltant els veïns i veïnes i buscant la millor solució als reptes que tenim per endavant”. En el darrer cap de setmana de campanya, la candidata socialista ha remarcat la importància de votar: “en els darrers anys hem fet molta feina per millorar Vilanova i tenim un munt de projectes per endavant, per ajudar les empreses, les famílies, la gent gran, per millorar els nostres carrers i parcs, per crear nous equipaments esportius i culturals… però el vostre vot és l’únic que farà possible tot això. Diumenge ningú no pot quedar-se a casa”.

Acte de final de campanya

Els socialistes vilanovins tancaran la campanya electoral aquest divendres, 26 de maig, amb una tarda familiar amb xocolatada i inflables al parc de la tirolina del barri de la Pau, al costat de l’escola Pompeu Fabra. L’activitat començarà a les 17:00 i en cas de pluja es farà a Can Papasseit.

FER UN COMENTARI

*