Inici Destacats El PSC tria Carla Suárez com a candidata a l’alcaldia de la Torre de Claramunt

El PSC tria Carla Suárez com a candidata a l’alcaldia de la Torre de Claramunt

COMPARTIR

El PSC de la Torre de Claramunt ha celebrat l’assemblea ordinària de militants per escollir candidat per les eleccions municipals del 28 de maig del 2023. L’escollida ha estat la torredana Carla Suárez Nieto, actual portaveu del grup municipal socialista des que Jose Martín va renunciar al seu càrrec per motius de salut fa un any i mig, amb l’objectiu de ser la primera alcaldessa de la Torre.

Carla Suárez té 37 anys, està casada i es mare d’un nen. És llicenciada en Economia i va cursar un màster i postgrau en Hisenda Autonòmica i Local, ja que des de ben jove li apassiona la política municipal. Ha alternat feines al sector privat fins que al 2015 va fer el salt a l’administració pública guanyant unes oposicions. Va decidir fer el pas a la part política des de feines tècniques tot col·laborant en l’àmbit de política local del PSC a la comarca amb el govern d’Òdena. En aquesta etapa és on va poder desenvolupar projectes i conèixer més a fons el que implica ser servidor públic. Amant dels animals i de la natura, va arribar a la Torre de Claramunt fugint de les masses, desitjant calçar-se les bambes i fer ruta amb els seus dos gossos, que són part de la família.

Un cop escollida candidata a l’alcaldia, Carla Suárez afirma que “vull aportar el meu coneixement i experiència tan al sector públic com al privat i treballar conjuntament amb tot l’equip per fer que els torredans i torredanes gaudeixin molt més de viure al nostre municipi i puguin gaudir de més serveis”. Suárez considera que “Junts està governant el municipi per inèrcia, nosaltres representem un projecte fresc i amb noves idees per la Torre. El municipi pot ser molt millor i pot estar molt més ben gestionat. Després de quatre anys treballant des de l’oposició, estem preparats, tenim l’equip i tenim el projecte per guanyar i governar la Torre”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*