Inici Política El PSC de la Torre de Claramunt tancarà la campanya amb un...

El PSC de la Torre de Claramunt tancarà la campanya amb un acte a PInedes de l’Armengol

COMPARTIR

La candidatura del PSC a La Torre de Claramunt ha fet tres actes de campanya a diferents nuclis del municipi. Es valora molt positivament l’assistència de veïns que han volgut apropar-se per fer un intercanvi d’opinions i demandes.

En els actes s’ha presentat breument els components del partit, ja que més de la meitat el formen veïns que no havien estat vinculats amb el partit en els darrers comicis. L’alcaldable, Jose Martín, va explicar el full de ruta que es vol seguir per a fer de la Torre un poble amable on poder fer arrels. Entre les propostes més destacables es troben: fer un pla municipal contra el fracàs escolar, realitzar extraescolars gratuïtes per a famílies en risc d’exclusió així com oferir activitats innovadores, ampliar els horaris dels centres cívics i l’oferta d’activitats, solucionar els abocaments d’aigües fecals a diferents punts del municipi, subvencionar el buidat de fosses sèptiques, sent gratuït si es compleix uns requisits, millores en el servei de recollida d’escombraries i plans d’inserció laboral, entre d’altres.

El PSC tancarà la campanya aquest divendres 24 de maig a les 19h al Centre social Font de l’Armengol de Pinedes. Posteriorment hi haurà un refrigeri.

FER UN COMENTARI

*