Inici Destacats El PSC de la Torre de Claramunt reivindica la seva ‘oposició constructiva’...

El PSC de la Torre de Claramunt reivindica la seva ‘oposició constructiva’ aquest 2021

COMPARTIR

Des del PSC de la Torre de Claramunt fan un balanç positiu de la seva tasca al llarg d’aquest 2021. La portaveu Carla Suárez explica que “som una oposició constructiva i vetllar pels interessos dels torredans i torredanes. Un moment clau per executar el nostre propòsit és en les negociacions dels pressupostos anuals i en les ordenances. Tot i que l’actual govern de Junts té majoria, i per tant pot aprovar-los sense tenir el vot favorable dels partits a l’oposició, sempre intentem incorporar propostes que formen part del nostre programa a canvi de votar favorablement”.

El PSC la Torre, aquest any 2021, reivindica haver aconseguit que hi hagi bonificacions a l’IBI per la instal·lació de plaques fotovoltaiques a les llars i generar energia verda, que s’incrementi l’IBI en habitatges desocupats de grans tenidors, que hi hagi oficina atenció al ciutadà al nucli de Pinedes de l’Armengol amb el compromís que també s’hi afegeixin altres serveis com serveis socials, enginyer o arquitecte per a de facilitar les consultes, la incorporació d’un agent municipal per període vocacional i substitucions (amb el compromís de que al 2023 sigui un més en plantilla). El PSC la Torre també ha aconseguit, el darrer any, inversions als parcs, municipalitzar la recollida de voluminosos, dotar al municipi de bancs i estudiar donar contingut al centre cívic de Pinedes.

Carla Suárez, celebra que “tot i el govern no ha dut a terme totes les propostes les pactades si que, de moment, s’han pogut impulsar les més necessàries i vetllarem per el compliment de les que resten pendent així com de les futures propostes que presentaran aquesta setmana i que espera que el govern de Junts, accepti”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*