Inici Destacats El PSC de la Torre de Claramunt reclama millores en l’atenció primària

El PSC de la Torre de Claramunt reclama millores en l’atenció primària

COMPARTIR

El grup municipal del PSC la Torre de Claramunt obre un seguit de trobades per a reclamar millores en l’atenció sanitària dels veïns i veïnes del municipi al CAP. Fa uns dies, la portaveu de PSC La Torre de Claramunt, Carla Suárez, va mantenir una reunió amb l’equip del centre sanitari per a conèixer la situació actual que es viu tan en el cap de la Torre, com en el de Capellades, actual centre de referència pels torredans i torredanes.

Des d’abans de pandèmia, PSC sempre mostra interès en els plens per està al dia sobre la situació dels centres sanitaris. Davant la poca informació que s’aporta per part de l’actual govern de Junts, s’ha decidit tenir reunions amb veïns i veïnes perquè traslladin les seves experiències i ara, també amb l’equip del centre per conèixer de primera mà la situació.

Carla Suárez, valora molt positivament aquesta reunió, ja que a part de fer arribar les diverses opinions d’usuaris de servei, mancances detectades i punts de millora, s’ha pogut parlar de protocols, conèixer més el funcionament orgànic de l’administració, saber com es troba l’actual plantilla del centre així com conèixer quines vacants es troben sense cobrir i com es podria des de PSC fer un cop de mà per millorar la situació.

El PSC felicita els professionals sanitaris per la seva incansable dedicació i estudiarà diferents accions per reclamar que el centre tingui els recursos necessaris per poder garantir tota l’atenció.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*