Inici Destacats El PSC de la Torre de Claramunt reclama al govern de Junts...

El PSC de la Torre de Claramunt reclama al govern de Junts complir amb les propostes pactades

COMPARTIR

Tant en el pressupost de 2021 com en el del 2022, el PSC de la Torre de Claramunt va votar a favor a canvi de que s’introdueixin algunes de les seves propostes programàtiques i reclama al govern de Junts que compleixi amb allò acordat. Per una banda, aconseguir per a que es penalitzés als grans tenidors amb habitatges buits mitjançant un recàrrec del 50% en l’IBI en les ordenances fiscals de 2021 i, per una altra banda, pactant la compra d’un habitatge per a destinar-ho a emergència social aquest 2022.

La portaveu del PSC de la Torre, Carla Suárez, reclama prendre mesures abans de finalitzar aquest any: “La voluntat de treballar plegats hi és, però això s’ha de plasmar en resultats. Érem coneixedors que introduir la modificació a les ordenances fiscals per penalitzar als grans tenidors amb habitatges buits no era una mesura fàcil d’aplicar i requeria de molt treball per poder-ho dur a terme però a l’octubre farà dos anys que es va pactar aquesta mesura i hauria de ser una realitat aquest 2023”.

Suárez remarca que “la recaptació extra obtinguda a través d’aquesta política, proposem destinar-la a programes socials en benefici de tota la població”. Per altra banda, el PSC afirma que “si no es pot realitzar compra d’un habitatge en aquest any, instem al govern que busqui altres fórmules com reformar l’antiga casa del mestre a la Torre Baixa per aquest ús”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*