Inici Política El PSC de la Torre de Claramunt presenta la seva candidatura per...

El PSC de la Torre de Claramunt presenta la seva candidatura per les eleccions municipals

COMPARTIR

El PSC de la Torre de Claramunt va presentar la seva candidatura pel municipi el passat 12 d’abril. En un acte al centre social de la Torre de Claramunt va intervenir el candidat Jose Martín, acompanyat de part del seu equip: Carla Suarez, Manuel Coca, actual regidor del PSC al consistori, Silvia López, Sergio Fernández, Mònica Gomez, Rafa Fernández, Estela Merino, exregidora, Jose Manuel Martinez i Maria Gil. Es va disculpar l’absència de Marcel Morillas i Jaume Molina que no van poder assistir a l’acte.

A la presentació de l’equip van assistir Francisco Polo secretari d’estat per a l’avanç digital i número dos a la candidatura al congrés del PSC i Carles Cuerva, regidor a l’Ajuntament de Capellades i número 12 a la candidatura a les pròximes eleccions generals al Congrés.

Els socialistes defineixen el seu equip com “persones properes, que volen treballar per al poble on viuen i treballen, el poble al qual els seus fills van a l’escola”. El PSC reivindica haver aconseguit obrir un col·legi electoral a Pinedes de l’Armengol i haver aconseguit que l’Ajuntament iniciï un projecte per donar solució a l’abocament d’aigües fecals i contaminants de Vilanova d’Espoia i La Serra. Els socialistes recorden que aquests nuclis aboquen a la riera Mas d’en Ponç, just darrere del col·legi i la llar d’infants, i que van a parar a l’aqüífer de Carme-Capellades.

FER UN COMENTARI

*