Inici Destacats El PSC reivindica haver salvat el curs de les llars d’infants d’Òdena

El PSC reivindica haver salvat el curs de les llars d’infants d’Òdena

COMPARTIR

L’abstenció “in extremis” de la portaveu del PSC Òdena Progrés, Sandra Fernández, va fer possible, amb el vot de qualitat de l’alcaldessa, l’aprovació de l’adjudicació del servei de gestió de les llars d’infants del municipi, una licitació que legalment ja s’havia de renovar.

Segons els socialistes, el govern municipal es va presentar al ple amb un canvi d’empresa en la gestió, en un concurs que només va comptar amb una sola empresa i que podia haver quedat desert. “Tot sense cap mena d’informació, encara menys participació, de l’oposició”, lamenten des del PSC.

Ela socialistes assenyalen que “en un tema de municipi com aquest, i amb un govern de 5 i una oposició de 6, la regidora d’ensenyament, Sra. Alba Gallardo, no ha estat capaç de fer la seva feina, deixant a la seva alcaldessa als peus dels cavalls. El mateix estil de com s’ha portat l’Institut Escola”.

“Per responsabilitat, potser la darrera vegada”, diuen, el grup del PSC Òdena Progrés, coneixent el vot desfavorable d’Òdena a Fons, va possibilitar amb l’abstenció de la seva portaveu, votant la resta del grup en contra, i amb el vot de qualitat de l’alcaldessa, que el punt fos finalment aprovat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*