Inici Destacats El PSC reclama un relleu a l’alcaldia de Cabrera d’Anoia després de...

El PSC reclama un relleu a l’alcaldia de Cabrera d’Anoia després de la sentència que condemna l’alcalde per prevaricació

COMPARTIR

El grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Cabrera d’Anoia denuncia que ERC manté a l’alcaldia del municipi l’alcalde Jaume Gorrea que ha estat condemnat a 5 anys d’inhabilitació per un delicte de prevaricació. Els socialistes demanen a ERC que rectifiqui i “faci un relleu a l’alcaldia davant la gravetat de l’assumpte i que no danyi més la imatge de Cabrera d’Anoia”.

El portaveu del PSC, Salus Montegudo, lamenta “l’enrocament” de l’alcalde i demana un relleu a l’alcaldia: “El PSC vam guanyar les eleccions, però ERC va pactar amb Ciutadans per obtenir l’alcaldia. Entenem que aquest pacte és lícit en democràcia i per això no volíem aprofitar la condemna de l’alcalde per forçar un canvi de govern. Només demanàvem que ERC apartés l’alcalde condemnat i investís un nou alcalde, cosa que malauradament no ha passat”.

Monteagudo remarca que “l’actuació il·legal de l’alcalde un cop hi ha condemna d’inhabilitació no ha d’enterbolir la imatge de Cabrera d’Anoia ni de l’Ajuntament” i afegeix que “la institució ha d’estar per sobre de les actuacions d’ERC i nosaltres volem posar en valor la tasca de tot el personal de l’Ajuntament que ja va advertir a l’alcalde de la il·legalitat del que volia fer amb l’adjudicació de les obres. Cabrera es mereix un govern net i honest i nosaltres lluitarem perquè així sigui”.

El PSC remarca que si ERC no aparta l’alcalde condemnat estudiarà totes les possibles accions per fer un relleu a l’alcaldia i no descarta la moció de censura “vista la nul·la predisposició dels republicans de fer net i ser conseqüents amb la sentència que han rebut”.

FER UN COMENTARI

*