Inici Política El PSC de Montbui reuneix més de 300 persones a la Festa...

El PSC de Montbui reuneix més de 300 persones a la Festa de la Rosa amb el president Montilla

COMPARTIR

Més de 300 persones han participat a la Festa de la Rosa organitzada pel PSC de Santa Margarida de Montbui. La candidata Sílvia Latorre ha estat acompanyada del president de la Generalitat José Montillaque l’ha encoratjat a guanyar aquest diumenge les eleccions municipals. Als parlaments també hi han intervingut el diputat Jordi Riba i el primer secretari del PSC Anoia Francisco Guisado.

Durant els parlaments s’ha destacat la bona feina que estan duent a terme tots els grups socialistes als Ajuntaments de la comarca i al Consell Comarcal, tan si són al govern com si són a l’oposició, en una tasca d’estar a peu de carrer, pensant en tothom i donant solucions als problemes reals de la gent. També s’ha destacat les bones perspectives del PSC a tot l’Anoia de cara al 28 de maig i, sobretot, també a Montbui on l’objectiu és tornar a guanyar les eleccions municipals.

La Festa de la Rosa s’ha fet al costat de la Vinícola i ha tingut actuacions musicals i una paella popular. El PSC Montbui agraeix la col·laboració del Club Petanca, l’Associació Artística Municipal, al Centre Sweet India, al DJ Javi Mancebo, a Karla Show, a Acústic Anoia i a Paelles Company.

FER UN COMENTARI

*