Inici Destacats El PSC de Montbui estrena direcció amb l’objectiu de tornar a ser...

El PSC de Montbui estrena direcció amb l’objectiu de tornar a ser la força més votada

COMPARTIR

L’Agrupació Local del PSC Montbui ha renovat la seva direcció amb l’objectiu de tornar a ser primera força al municipi a les eleccions municipals del maig del 2023. Un objectiu que veuen “totalment assumible” després de la victòria dels socialistes a les eleccions autonòmiques de l’any passat amb Salvador Illa de candidat on van ser el partit més votat al municipi doblant la diferència amb el segon partit més votat.

Com a primer secretari de la nova executiva del PSC Montbui ha resultat escollit Miguel Angel Leiva i l’acompanyen a l’executiva Montse Carricondo, Sílvia Latorre, Sheila la Torre y José Luis González.  La direcció treballarà de manera coordinada amb el grup municipal que encapçala Josep Palacios a l’Ajuntament del qual també en formen part la majoria de membres de la direcció com a regidors del consistori i que es va renovar abans de l’estiu.

L’objectiu de la nova direcció del PSC Montbui és oferir “un projecte guanyador i de transformació pel municipi que afronti els reptes que té en matèria d’atenció social, de promoció econòmica i de nous espais verds com l’entorn del riu Anoia”. El PSC reivindica que “està en permanent contacte amb les veïnes i veïns del municipi i escolten les seves demandes i, també, decepcions amb l’actual govern. Reclamen la necessitat de tornar a fer projectes il·lusionadors i de transformació per Montbui com sempre han ofert els governs socialistes que ha tingut el municipi”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*