Inici Destacats El PSC de Masquefa posa en marxa una campanya per oferir acompanyament...

El PSC de Masquefa posa en marxa una campanya per oferir acompanyament telefònic

COMPARTIR

El confinament obligat pel coronavirus pot generar un estat d’angoixa, tristor, incertesa i estrès en algunes persones. A la vegada, un dels grups és vulnerables davant la crisi sanitària és el de la gent gran, amb un confinament molt estricte per evitar exposar-se més davant la malaltia.

Per aquest motiu els Socialistes de Masquefa posen en marxa aquesta acció d’acompanyament telefònic a persones que es troben en aquesta situació. “Considerem de tot necessari poder mantenir contacte amb elles per tal que no s’empitjori el seu estat d’ànim i pugui mantenir un equilibri emocional en aquest estat d’alarma que està vivint el país” declaren els coordinadors d’aquesta campanya, Isis Abad i Roberto Martínez.

La campanya està dirigida tant a les persones en situació de sol·litud i aïllament com a les persones que volen col·laborar fent trucades

Els socialistes masquefins proposen oferir acompanyament telefònic durant aquestes dies de confinament amb suport emocional per tal de reduir la sensació d’aïllament i soledat.

També fan una crida a la ciutadania per aquelles persones que puguin establir les trucades de manera altruista, tenint en compte que  disposaran d’unes pautes i suport quan sigui necessari.

Tant les persones que vulguin ser trucades com les persones col·laboradores per trucar, poden facilitar les dades (nom i número de telèfon), a més de la disponibilitat horària que aniria bé mantenir aquesta conversa, al telèfon 667 71 93 93 o al correu electrònic masquefa@socialistes.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*