Inici Destacats El PSC insisteix en reclamar millors connexions a l’Anoia Sud

El PSC insisteix en reclamar millors connexions a l’Anoia Sud

COMPARTIR

El passat divendres, 9 de juny, la Diputada a Congrés dels Diputats Mercè Perea, va visitar alguns municipis de l’Anoia per conèixer sobre el terreny les esmenes als pressupostos generals de l’Estat que el PSC Anoia va presentar.

Desenvolupament 4t Cinturó i connexió B224 amb A2

Amb els regidors socialistes de Piera, Javier Perellón i de Masquefa, Daniel Gutiérrez, la diputada Mercè Perea va veure, in situ, el trànsit que circula per la B224.

Els socialistes anoiencs van presentar una esmena amb l’objectiu de desenvolupar el 4rt Cinturó (B40) en el seu tram entre Abrera i Masquefa. És de vital importància la connexió entre la carretera B224 i l’A2. La carretera B224 està al límit de la saturació, fet que provoca, sobretot, greus problemes de seguretat als veïns de l’Anoia Sud que diàriament en fa ús. Aquesta situació s’agreujarà amb l’ampliació d’alguns polígons a la banda del Baix Llobregat i la implantació d’una nova plataforma logística a Masquefa.

La connexió de la B224 amb l’A2 permetria descongestionar la carretera comarcal, guanyar en seguretat i deixar d’escanyar el desenvolupament econòmic de l’Anoia Sud.

PP i Ciutadans van votar en contra d’aquesta esmena al Congrés dels Diputats, però la diputada Mercè Perea es compromet a treballar per fer realitat aquesta inversió.

Centre d’Atenció a la Gent Gran dels Hostalets de Pierola

Acompanyada de l’alcalde Daniel Vendrell i la regidora de la Gent Gran de la localitat, la diputada Mercè Perea va poder conèixer el model innovador d’atenció a la gent gran que desenvolupa els Hostalets de Pierola i que posa en valor l’atenció a tot el col·lectiu de persones de més edat de la població, amb independència de si són depenent o no.

Òdena ultima els projectes de la Llei de Barris

Finalment, i acompanyada de Francisco Guisado, alcalde d’Òdena, i de membres del consistori odenenc, la Mercè Perea va conèixer els nous equipaments que ja han començat a construir-se al municipi i que aviat seran realitat. La Biblioteca i el nou Centre Social i d’Atenció a la Gent Gran són projectes finançats per la Llei de Barris que finalitzaran al voltant de l’any 2018. Són velles reclamacions de la societat odenenca que finalment seran realitat.

FER UN COMENTARI

*