Inici Destacats El PSC dels Hostalets reivindica la seva ‘valentia’ pel sí a l’abocador...

El PSC dels Hostalets reivindica la seva ‘valentia’ pel sí a l’abocador davant l”ambiguïtat poruga’ del govern d’ERC i Junts

COMPARTIR

El grup municipal de Sumem pels Hostalets -PSC- es reivindica que “va ser l’únic que va defensar el Sí a la consulta de l’abocador del municipi”. Els socialistes del municipi assenyalen que “davant l’ambigüitat poruga del govern d’ERC i Junts, Sumem va ser clar en una decisió tan important pels Hostalets”. Finalment, el Sí va guanyar pel 58% dels vots davant el no.

Des de Sumem, el seu portaveu Dani Vendrell destaca que “hem sortit reforçats de la consulta gràcies a la valentia que hem tingut al posicionar-nos com a grup. Hem defensat el Sí per garantir la viabilitat econòmica del municipi i per defensar tots els llocs de treball que estaven penjant d’un fil, tant els de Cespa com els del propi Ajuntament. Amb la victòria del Sí, estan assegurats”.

Vendrell afegeix que “Sumem sí que tenim un projecte de futur viable pels Hostalets amb vistes de no dependre dels ingressos del dipòsit controlat ni de l’Ecoparc, amb el Gestor Elèctric i amb els compromisos que hem agafat amb Cespa per a poder fer servir el biogàs per al gestor i l’implantació al territori d’altres plantes de reciclatge net que donarien mes llocs de treball a l’Anoia. Estem parlant de l’economia circular aprofitar el que ens dona el dipòsit i l’Ecoparc per crear altres sinergies”.

En aquest sentit, des de Sumem reclamen al govern d’ERC i Junts que “deixi d’amagar-se i afronti la situació perquè el municipi hi guanyi i es prenguin totes les mesures, a partir d’ara, per evitar que d’aquí uns anys els Hostalets segueixin depenent de l’abocador”. Sumem remarquen que “vam recolzar el Sí, no perquè ens agradin els abocadors, sinó perquè el nostre municipi sigui viable i es preservin llocs de treball. Una vegada ha guanyat el sí, cal treballar en com fer les transformacions necessàries perquè aquest equipament continuï sent una oportunitat pel nostre municipi i els reptes que l’emergència climàtica planteja i tots els llocs de treball i noves metodologies que la transició verda pot plantejar-nos si ho treballem bé”.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Puc entendre que voteu SI a l’ampliació, el que no és de rebut es que a sobre us en banaglorieu. Hi ha moltes persones de pobles veïns que pateixen les nefates consequencies del abocador. Individus del PSC, SOU UNS POCAVERGONYES.

  2. Desde el principi de l’abocador, només heu fet que el poble depengui d’ell. 70 milions d’euros dilapidats en 30 anys per no tenir ni un puto pavelló ni residència per la gent gran . Això si, 80 persones a sou de l’ajuntament perquè depenguin de l’abocador i dels vostres vots. Foteu pena.

FER UN COMENTARI

*