Inici Destacats El PSC de Capellades considera imprescindible renovar el pla urbanístic vigent, de...

El PSC de Capellades considera imprescindible renovar el pla urbanístic vigent, de 1986

COMPARTIR

El passat 7 de març, el Saló Rosa de la Societat La Lliga va acollir una xerrada per debatre el model urbà per a Capellades organitzada pel grup municipal socialista, i que va comptar amb la participació de l’expresident de la Generalitat José Montilla així com amb la presencia de representants de diferents grups municipals socialistes de la comarca.

La xerrada va començar amb una introducció a càrrec del regidor Carles Cuerva, que va posar de manifest que l’última revisió del Pla General d’Ordenació Urbana Municipal de Capellades és de l’any 1986, és a dir, fa 33 anys i les implicacions que això comporta.

Com va explicar el regidor socialista en aquests 33 anys la realitat del municipi ha canviat “i molt, de la mateixa manera que la realitat fora del municipi també ha canviat, i per tant no podem dependre d’un plantejament marcat el 1986, ja que no respon a les necessitats actuals, ni molt menys a les futures”.

A continuació el l’expresident de la Generalitat Jose Montilla va fer una intervenció per explicar la seva experiència en dos dels càrrecs que ha ocupat, com alcalde de Cornellà de Llobregat i com a President de la Generalitat.

Finalment el regidor i portaveu municipal, Aaron Alcázar, va tancar l’acte fent incidència en la importància de tenir un pla i un planejament urbanístic per construir la Capellades del segle XXI, ja que “afecta i molt, tot allò que li passa al municipi i tot allò que ens passa al municipi. Sabent on va el municipi, què vol ser de gran, es possibilita atraure activitat econòmica amb més eficiència, s’eviten problemes de falta de previsió de serveis, es té més clar qué reclamar a les administracions superiors, es pot ordenar i distribuir els equipaments i serveis equitativament arreu del municipi”.

Finalment, el PSC anima a sumar-se al projecte “per fer possible aquest canvi al poble”.

FER UN COMENTARI

*