Inici Destacats El PSC Anoia vol que Salvador Illa guanyi les eleccions per acabar...

El PSC Anoia vol que Salvador Illa guanyi les eleccions per acabar amb la Catalunya ‘de procés i retrocés’

COMPARTIR

Els socialistes de l’Anoia, amb la mirada posada a les properes eleccions al Parlament de Catalunya, consideren “imprescindible” que hi hagi un canvi a Catalunya per a fer que “torni la Catalunya que mai s’hauria d’haver perdut”. El PSC anoienc vol que Salvador Illa sigui el proper president de la Generalitat de Catalunya i que l’igualadí Jordi Riba, al número 19 per Barcelona, representi la comarca a la cambra catalana.

El PSC vol “una Catalunya rica i plena, una Catalunya orgullosa de si mateixa i de la que tota la ciutadania se senti orgullosa. Reivindiquem la Catalunya que era admirada i no menystinguda. Una Catalunya que lluiti amb eficàcia contra la pandèmia, que tingui un projecte de recuperació econòmica clar i aposti pel retrobament entre el conjunt de ciutadans i ciutadanes del país. Volem reivindicar la Catalunya que tenia més ambicions que pors i que era símbol de progrés i no de procés i retrocés”.

Els socialistes anoiencs també reivindiquen que “l’època amb més inversió a la comarca de l’Anoia ha estat durant els governs dels presidents Maragall i Montilla” amb el nou Hospital d’Igualada, els CAPS de les Comes i Vilanova, noves escoles, la Ronda Sud i la Llei de Barris a Igualada, Piera, Vilanova del Camí, Òdena, Santa Margarida de Montbui i Sant Martí de Tous.

Pel que fa al candidat, el PSC-Anoia afirma que “Salvador Illa és l’home tranquil en temps difícils, el gestor tenaç i perseverant, el polític dialogant i respectuós amb tothom amb un profund sentit institucional”. Els socialistes anoiencs consideren que amb Salvador Illa, el PSC no només ofereixen un candidat, sinó que ofereixen “un president amb capacitat de gestió, eficàcia, diligència, esperit crític, altura de mires, compromís i passió”.

El PSC-Anoia agraeix a Miquel Iceta “el paper central que ha tingut en la preparació del partit, durant tots aquests anys com a primer secretari”, que consideren clau perquè ara es pugui optar a la victòria a Catalunya: “Sense tots aquests anys de lideratge de Miquel Iceta no hagués estat possible ara optar a guanyar les eleccions al Parlament. Iceta, a més, mostra un alt grau de generositat i de servei al partit i a Catalunya nomenant Salvador Illa com a candidat”.

1 COMENTARI

 1. Fa gràcia que diguin que l’època que més inversió ha tingut l’Anoia era quan governaven els sociates, també s’haurien de recordar dels casos de corrupció, amb els seus dirigents implicats, com per exemple en Teo.
  Reivindiquen la Catalunya ‘admirada’ vs la ‘menystinguda’. I la meva pregunta és: per qui?
  Pel conjunt de l’estat? Pels qui cridavent i vitorejaven el ‘a por ellos’? Pels qui ens han retallat l’estatut fins a fer-ne miques?
  Reivindiquen una Catalunya que lluiti contra la pandèmia. Com? Com ha fet el sr. Illa? Recentralitzant totes les decisions durant la 1ª onada? Derivant les responsabilitats a les CCAA en la segona? Què farà en aquesta tercera onada el ministre? ( pot estar orgullós de ser el país europeu que en proporció al seus habitants té l’índex de mortaldat més alt de tota la UE per la covid19)
  Uns Llumeneres aquests ‘socialistes’. (Els anomeno així pq ells s’autonomenen socialistes, però més aviat es podrien canviar el nom i fer un bé a la societat treient-se la màscara i anomenant-se per.un nom més adequat a la seva política, ja sigui monàrquics, o lliberals, doncs sembla ben bé per les polítiques que duen a terme dues etiquetes que els caracteritzen)
  En fi, que creuen poder tornar a tocar la mamella que van disfrutar, però no recorden que abans els PSC es governava des de i per a Catalunya, ara és una filial sense cap poder de decisió del PSOE.
  No enredareu a la gent. Molts us coneixen i han estripat el ‘famós’ carnet del PSC. No sou ni l’ombra del psc-psuc que va governar amb en Pasqual. Fins i tot el seu germà s’ha canviat de jaqueta

FER UN COMENTARI

*