Inici Destacats El PSC Anoia es reuneix amb Jaume Collboni per concretar propostes de...

El PSC Anoia es reuneix amb Jaume Collboni per concretar propostes de reactivació social i econòmica als ajuntaments

COMPARTIR

Els portaveus dels grups municipals del PSC als ajuntaments de la comarca de l’Anoia s’han reunit amb el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i secretari de Política Municipal del PSC, Jaume Collboni, per abordar mesures de reactivació social i econòmica que es puguin fer des dels ajuntaments. Des de l’inici de la pandèmia del Covid-19, els socialistes de l’Anoia també han tingut contactes directes amb el Ministre de Sanitat, Salvador Illa, la delegada del govern a Catalunya, Teresa Cunillera, i el primer secretari del partit, Miquel Iceta, per a fer-los arribar les demandes de la Conca d’Òdena i de la resta de la comarca en aquests moments d’emergència.

El primer secretari del PSC-Anoia, Francisco Guisado, ha explicat que “des de cada un dels municipis de la comarca, els nostres grups municipals ja estan treballant en l’elaboració de propostes, tan si són al govern com si són a l’oposició. Estem al servei de la gent i, en aquests moments, això vol dir buscar la manera de que els ajuntaments s’anticipin a la crisi social i econòmica que tenim posant tota l’atenció a les persones que es troben en risc d’exclusió social i a tots aquells autònoms i petits empresaris que han vist interrompuda la seva activitat”.

Durant la reunió telemàtica amb Jaume Collboni, el PSC-Anoia ha conegut les polítiques de reactivació que es plantegen per Barcelona i com aquestes poden tenir un aplicació, també, en molts municipis de l’Anoia. També han compartit amb Collboni quines reclamacions caldrà fer a la Generalitat i al govern de l’Estat perquè dotin els Ajuntaments de totes les eines possibles per a tenir capacitat de fer polítiques de xoc des de la proximitat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*