Inici Política El PSC Anoia presenta esmenes als pressupostos de la Generalitat pel 2017

El PSC Anoia presenta esmenes als pressupostos de la Generalitat pel 2017

COMPARTIR

Tal com havia anunciat fa uns dies, el PSC Anoia ha presentat més d’una trententa d’esmenes al projecte de pressupostos de la Generalitat pel 2017.

Així, davant el que consideren “l’abandonament d’ERC i PDECat”, el PSC posa èmfasi en crear ocupació amb programes específics d’àmbit comarcal i també amb especificitats com l’Alta Anoia. Un dels puntals per aconseguir atraure activitat econòmica és la millora de les infrastructures, i per això es reclamen diverses actuacions. Recuperar el projecte d’Eix Transversal Ferroviari, un projecte de país i estructural pel sector logístic del país que complementa el corredor mediterrani. L’acabament de la Ronda Sud, tant la segona fase com la connexió amb Igualada. El desdoblament i variants de la carretera B-224 entre Martorell i Capellades, un projecte reivindicat àmpliament pel territori per l’actual i previsible increment de trànsit (i de la inseguretat). I millores a carreteres de l’Alta Anoia. També destaca l’aeroport corporatiu, amb la dotació de recursos que ha d’assumir la Generalitat.

En l’àmbit turístic destaca recolzar diverses accions a Hostalets de Pierola, Capellades i Igualada, entenent que és un sector poc potenciat a la comarca.

Finalment pel que fa a serveis socials, destaquen la millora dels serveis dels CAP de diversos municipis, reduir barracons ampliant o construint escoles, així com l’ampliació de les places de residència i centre de dia de gent gran per tal de reduir les llistes d’espera.

FER UN COMENTARI

*