Inici Destacats El PSC Anoia impulsa la formació dels seus regidors

El PSC Anoia impulsa la formació dels seus regidors

COMPARTIR

El PSC Anoia ha iniciat una nova etapa de formació a través del “Curs de Coneixements Sobre el Món Local”, una trobada entre regidors i regidores socialistes de la comarca amb l’objectiu d’oferir als representats municipals del partit les eines necessàries per afrontar els reptes i oportunitats que planteja el context polític, social i econòmic actual.

El “Curs de Coneixements Sobre el Món Local”, presentat i dirigit pel Secretari de Formació del PSC, Olivié Bayón, i l’exalcalde d’Igualada, Jordi Aymamí, ha estat un intercanvi d’experiències i bones pràctiques polítiques i de gestió per tal de potenciar el descobriment de les particularitats que ofereix la política local.

La formació del PSC Anoia, desenvolupada en un format híbrid de ponència amb participació dels assistents, ha abordat temes com el funcionament intern dels ajuntaments, les tasques dels grups municipals, la comunicació política de les accions i el foment de la participació ciutadana en l’acció política del dia a dia, tot exposant perspectives pràctiques per a la bona gestió.

L’exalcalde d’Igualada, Jordi Aymamí, ha destacat “la importància de la política útil i la valentia per impulsar accions de govern inicialment impopulars però beneficioses per a millorar la vida de les persones en el mig i llarg termini, tot referint-se a projectes com, per exemple, la reurbanització del carrer Josep Galtés d’Igualada a través d’un innovador referèndum, o la creació d’un nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM)”.

El “Curs de Coneixements Sobre el Món Local”  ha estat celebrat al Foment de Piera i ha comptat, també, amb la presentació per part de l’alcaldessa de la ciutat, Carme González, i la Secretària de Formació del PSC Anoia, Carla Suárez. El PSC Anoia valora positivament la formació als seus regidors i regidores i espera que aquesta contribueixi a millorar la seva tasca al servei dels ciutadans i ciutadanes de la comarca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*