Inici Destacats El PSC Anoia estrena executiva renovant la presidència de Francisco Guisado

El PSC Anoia estrena executiva renovant la presidència de Francisco Guisado

COMPARTIR

El Museu de la Pell d’Igualada ha acollit el quart Congrés de la Federació del PSC-Anoia que ha renovat la direcció del partit a la comarca. Es tracta d’una direcció que integra representants del partit de les diferents zones de la comarca i que treballarà per “Una Anoia amb futur”. De fet, aquest ha estat l’eslògan del quart Congrés del partit a la comarca i que ha debatut les propostes que els socialistes proposen per a revertir la situació d’atur, atraure inversions industrials, lluitar per la justícia social i per a frenar la desigualtat, millorar les comunicacions amb el tren gran a l’horitzó, fer front a l’emergència climàtica, promoure la igualtat real entre dones i homes i oferir una política de serveis i equipaments públics al servei de la gent.

La nova direcció l’encapçala Francisco Guisado que repeteix mandat amb una important renovació de l’equip. L’acompanyen l’acaldessa de Vilanova, Noemí Trucharte, com a viceprimera secretària i membre de la direcció nacional del partit; l’odenenca Sandra Fernández a Organització; la masquefina Isis Abad com a adjunta a Organització; la torretana Carla Suárez a Coordinació i Formació; l’igualadí Xavier Figueres com a coordinador de Política municipal; l’hostelatenc Dani Vendrell com a adjunt a Política Municipal; el montbuienc Miguel Leiva a Territori; la vilanovina Eva Vadillo a Acció Política; el pierenc Fernando Torres a Suport territorial; i el vilanoví Carlos García com a responsable de l’Agenda 2030.

El PSC-Anoia es proposa aconseguir ser la primera força a la comarca de l’Anoia en un moment on el partit està recuperant posicions arreu de Catalunya i a la comarca, per exemple, ha augmentat la seva presència institucional tot entrant a formar part del govern del Consell Comarcal. Incrementar la presència dels joves a través de les Joventuts del partit també ha estat un altre dels reptes plantejats per un dels membres de la JSC-Anoia, Roger Manzano.

El Congrés de Federació del PSC-Anoia ha comptat amb la participació de la portaveu al Parlament i viceprimera secretària del partit, Eva Granados, i la diputada al Congrés Mercè Parea. Totes dues han destacat el treball del PSC-Anoia i el compromís dels socialistes amb la comarca. Amb la mirada posada a les eleccions al Parlament, Granados ha avançat que elaboraran un seguit de propostes que facin referència exclusivament a l’Anoia i que responguin als reptes que té la comarca. La portaveu socialista també ha destacat la bona feia del govern socialista a l’Estat amb Pedro Sánchez al capdavant, cosa que demostra, ha assegurat, la vocació de govern dels socialistes i d’aportar solucions i no problemes.

Mercè Parea ha fet referència a les esmenes que el PSC-Anoia va presentat, a través del grup socialista al Parlament, als pressupostos de la Generalitat que s’estan tramitant amb l’objectiu d’incrementar la inversió a l’Anoia. El Congrés del PSC-Anoia s’ha obert amb la lectura de la declaració del Dia Internacional de les Dones i la mesa de la presidència del Congrés l’han format tres dones.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*