Inici Destacats El PSC Anoia celebrarà la seva primera Festa de la Rosa a...

El PSC Anoia celebrarà la seva primera Festa de la Rosa a Vilanova del Camí amb la presidenta del Congrés, Meritxell Batet

COMPARTIR

Vilanova del Camí serà la seu de la primera Festa de la Rosa del PSC Anoia. Es tracta d’un acte obert a tothom que es farà el diumenge 8 de maig als jardins de l’Espai Jove de Can Muscons, a la zona de Can Titó, amb diversos actes, paella popular i la presència de la presidenta del Congrés dels Diputats Meritxell Batet.

Les activitats de la Festa de la Rosa començaran de 10.30 a 12.30h amb una excursió als Esgavellats i també actuacions musicals de Boogie Saquad, Ermy & Jana, Suncai i Naroa González. A les 13h començarà l’acte polític amb les intervencions de l’alcaldessa de Vilanova, Noemí Trucharte, el primer secretari del PSC Anoia Francisco Guisado, el diputat al Parlament Jordi Riba i la presidenta del Congrés dels Diputats Meritxell Batet. A les 14h començarà el dinar amb una paella popular i la festa acabarà amb l’actuació de Black Ladies Amelia Solà, Aroa Bermúdez i Gloria Carmona.

La Festa de la Rosa està oberta a tothom i les persones que vulguin reservar el seu tiquet per la paella (amb beguda, postes i cafè, inclòs) tenen un preu de 12 euros poden trucar al telèfon 626 539 940.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*