Inici Destacats El PSC Anoia celebra l’anunci de millora del traçat de l’autovia A-2...

El PSC Anoia celebra l’anunci de millora del traçat de l’autovia A-2 entre Igualada i Martorell

COMPARTIR

La Federació del PSC Anoia celebra l’aposta del Govern d’Espanya per millorar l’autovia A-2 i adaptar-la als estàndards europeus de seguretat. Es tracta d’una inversió de 532 milions d’euros que anirà a càrrec del Ministeri de Transports i de moment  ha sortit publicat al BOE, ja, l’avantprojecte que porta per nom “Adequació, Reforma i Conservació de la Autovia A-2. Tram: Igualada – Martorell”.

Es tracta de la inversió més important que tindrà l’autovia entre Igualada i Martorell des de la seva creació. Entre altres actuacions, es refarà el traçat des de Castellolí fins a Òdena per evitar els trams amb revolts perillosos, també s’ampliarà de 2 a 3 carrils tota l’autovia, es completarà el trèbol de connexió amb la C-37 i la C-15 que ara està inacabat i en el llarg termini també es preveu obrir un nou túnel al Bruc per assegurar els carrils necessaris en sentit Barcelona i sentit Lleida.

El tram d’Igualada a Martorell acumula una elevada sinistralitat i per això s’aposta per la seva reforma i adaptar-lo a la normativa europea tot adaptant el vial a la seguretat i serveis que tenen les autovies de nova creació. El PSC Anoia destaca que “el Govern d’Espanya compleix amb el territori i és un govern que escolta la comarca”. Per això agraeix a la ministra Raquel Sánchez “que hagi desbloquejat aquesta reivindicació històrica”.

Paral·lelament a la millora de l’autovia, des dels socialistes anoiencs també continuen posant sobre de la taula la lluita pel tren gran entre Igualada i Martorell amb el projecte de l’Eix Transversal Ferroviari com l’altre gran pas a fer per millorar la comunicació entre la comarca i l’Àrea Metropolitana.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*