Inici Destacats Protestes contra el pacte de Junts per Catalunya i PSC al Consell...

Protestes contra el pacte de Junts per Catalunya i PSC al Consell Comarcal de l’Anoia

COMPARTIR

Una gàbia amb els retrats dels líders independentistes empresonats i els lemes #Stop155 i «Pactes amb carcellers? No gràcies» ha servit com a element visible de protesta pel pacte de govern al Consell Comarcal de l’Anoia entre Junts per Catalunya i el PSC. Junts per Catalunya -abans CiU i PDeCAT- havia governat l’ens comarcal amb ERC de forma ininterrompuda des de 2007.

L’Assemblea Nacional Catalana ha organitzat una concentració el proper divendres a les 11:30 a davant de la seu del Consell Comarcal de l’Anoia, a la Plaça Sant Miquel d’Igualada. Mitja hora després és previst que s’iniciï a l’interior el ple de constitució de l’ens comarcal amb el controvertit pacte.

L’ANC considera que “sembla que els nostres representants han perdut de vista el seu veritable rol, que es servir al poble” i per això exigeixen als partits independentistes “que actuïn amb la dignitat que els pertoca en els moments en que ens trobem”.

La concentració compta amb el suport del Foment i Súmate.

6 COMENTARIS

 1. El que diuen de»carcellers» deriva en una confusió. Els que ara tenen les claus de les presons son els amiguets dels processats i ells son els que poden obrir les gàbies perque tenen les competencies traspassades sobre el tema. Aixi doncs a veure si la valentia que tan pregonen s’atreveixen a posar-la en practica.

 2. Massa poc!
  Ens van enganyar, ens enganyen i ens continuaran enganyant.
  Ens van utilitzar, ens utilitzen i ens continuaran utilitzant.
  Fins que el poble digui prou. Quan serà? Ho veig molt lluny! Per no dir que no ho veig!
  Tristor i decepció.

  • Us vareu deixar enganyar… per saber on vas has de saber d’on vens i la historia està repleta d’exemples. Tota la trama era simplement per tenir prebendes i xupar del pressupost sense control de cap mena. El pallaso de WCLoo volia posar a dit els jutges i les famoses embaixades eren el reducte daurat per colocar amiguets i familiars…i tot això en nom de la independencia…Una estafa colossal!

 3. La dona del procesado-rebelde (el pallasso de WCLoo), la tal Marcela Topor cobra cada mes SIS MIL EUROS de la Diputació de Barcelona, amb l’excusa d’intervenir en un programa de TV. El ramat és tant ruc de no veure que tot aquest desgavell del mal anomenat «procés» només consisteix en un joc d’interessos?. Col·locar amiguets i familiars a les ambaixades, tapar les comissions d’obres públiques, i ara finançar les vides de luxe dels fugits de la Justicia espargits per Europa. Enganyar i mentir és el llegat que deixen aquesta colla de sediciosos que mai podran pagar el mal que han fet a Catalunya

FER UN COMENTARI

*