Inici Núria Vinyals Propostes pels dies de confinament: Movem el cos

Propostes pels dies de confinament: Movem el cos

COMPARTIR

Núria Vinyals

Portem molts dies a casa, sense moure’ns massa ni fer l’exercici al que està acostumat el nostre cos. Així doncs, siguem-ne conscients i ull, no ens rovellem.

Al menjador, l’habitació o una sala espaiosa fabricarem un circuit per posar a prova les nostres habilitats. Pots utilitzar aquells elements, estris, mobiliari que tinguis a casa (sabates, robes, peces de construccions, cadires i tamborets, una tauleta, caixes grans de plàstic o vímet…) i també agafar material de reciclatge (caixes de cartró, envasos de plàstic…) i fabrica una carretera o circuit.

Pot fer pujades, baixades, revolts, parades a un poblet que has inventat on hi ha cases i nines, a un camp on hi ha animals (de plàstic), una carretera amb aparcament per a cotxes… allò que tu vulguis, fes-t’ho a mida.

Si aquest circuit passa per sota la taula i en cobreixes una part amb llençols hi afegeixes emoció: t’obligarà a acotar-te per arribar al teu amagatall.

Tu mateix/a. Posa-hi imaginació i creativitat, com si creessis una ciutat nova. Volta el circuit tantes vegades com vulguis i gaudeix d’allò més.

Procura deixar un camí de pas pels altres familiars que estan a casa.

Ens passeu una foto amb les vostres creacions als nostres perfils a les xarxes socials?

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*