Inici Núria Vinyals Propostes pels dies de confinament: Avui va de contes

Propostes pels dies de confinament: Avui va de contes

COMPARTIR

Núria Vinyals

Us agrada escoltar contes i històries fantàstiques? Segur que sí, no dubto que en sabeu molts.

Doncs us proposem que aneu allà on dormen els vostres contes i n’agafeu un, el que us vingui més de gust per aquest moment, o si ho preferiu, amb ajuda d’un familiar si ho necessiteu accediu a https://www.ccma.cat/tv3/super3/una-ma-de-contes/ i trobareu contes de sempre i d’ara, coneguts i per descobrir, amb presentacions variades i boniques.

Escolteu el conte, o que us l’expliqui algú, o l’expliqueu vosaltres… en funció de l’edat que tingueu.

Jugueu a escenificar-lo. Sí, sí…. Ja podeu buscar roba, disfresses, complements… I utilitzant algun moble de casa, teles grans i estris que requereixi la història… Que s’aixequi el teló!!!

Feu una bona posada en escena i representació.

Altres membres de la família us poden donar un cop de mà.

Ah, i no ho desmunteu, almenys per avui. Aquest és el marc genial perquè hi passin moltes altres aventures que us imagineu només vosaltres.

En algun moment d’avui o un altre dia, fabriqueu un llibre vosaltres amb alguns fulls doblegats per la meitat i grapats: dibuixeu-hi personatges, escriviu noms… i si en sabeu molt, podeu redactar la història sencera que us heu inventat.
Sigueu creatius.

Com que no ens podem veure amb la família i els amics de la classe, graveu-vos amb el mòbil explicant el conte, representant-lo, expliqueu el nou conte que us heu inventat… i l’envieu al grup de whatsapp de la família o la classe. A tothom qui ho rebi els farà molta il·lusió saber que trobes maneres de passar-ho bé aquests dies i potser també hi ha algú que t’agafa la idea i fa el mateix.

Ja ens ho anireu explicant…

Bon confinament, actueu amb precaució i cuideu-vos molt.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*