Inici Núria Vinyals Propostes per al confinament: Balles?

Propostes per al confinament: Balles?

COMPARTIR

Núria Vinyals

Segur que us ve de gust moure-us, ballar, cantar, riure… passar-ho molt bé.

Doncs us fem una proposta que va en aquesta línia.

Escolliu l’habitació de casa que millor us vagi, retireu els mobles, feu-vos una bona pista, vestiu-vos per l’ocasió i … som-hi!

Us recomanem que entreu al canal de youtube d’en Pep López, té cançons molt animades, d’altres molt tendres, algunes per riure, un munt per somniar… És aquest: https://www.youtube.com/channel/UCUDMUKHYv5b4inWSCc80g-A

Una de les meves preferides és: un llençol d’estels: https://www.youtube.com/results?search_query=pep+l%C3%B3pez
Quantes més vegades les canteu i balleu, més us agradaran.

Una altra opció que teniu per aquests dies de confinament és seguir la Dàmaris Gelabert, cada dimecres a les 6 de la tarda fa concerts des de casa en directe des del seu canal: https://www.youtube.com/user/damarisgelabert

Aquí hi trobareu moltes cançons que us sonen i segur, us agraden molt i també hi ha els tres “concerts en família per a famílies” que han fet aquests dies.

Els amics de les arts fa temps van crear una cançó anomenada “Louisiana o els camps de cotó”, la trobareu a: https://www.youtube.com/watch?v=wOOY1cLH7F8 que va inspirar un conte https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=A_ZCPDPx6d0&feature=emb_logo molt, molt dolcet.

Demaneu a algú de la vostra família que us el posi abans d’anar a dormir.

Ens podeu enviar vídeos ballant en Pep o la Dàmaris, fotos mentre escolteu el conte o fins i tot la vostra cançó preferida al nostre compte de facebook o twitter. Ens agradarà molt veure-us.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*