Inici Societat La propera fira Agro Alta Segarra de Calaf inclourà una gimcana de...

La propera fira Agro Alta Segarra de Calaf inclourà una gimcana de tractors

COMPARTIR

La tercera edició de l’Agro Alta Segarra tindrà lloc els dies 7 i 8 de setembre a Calaf. Com a novetat d’aquest any, la fira estarà dedicada a l’agricultura de precisió i, a banda de la gran varietat de tractors i altres serveis per a l’agricultura, s’hi podran trobar exposicions i demostracions de maquinària elèctrica, ISOBUS, etc.

Està previst que al llarg del matí del primer dia, es realitzin les jornades tècniques d’avantatges de l’assessorament per a les explotacions de conreus extensius, dirigides als professionals del món agrari i organitzades pel Departament d’Agri­cultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i Unió de Pagesos i que comptaran amb la presència de la consellera Teresa Jordà.

Les xe­rrades tindran lloc al restaurant Bogart, on també es celebrarà un dinar de professionals. Aquestes són gratuïtes però cal inscriure’s prèviament a través de l’Escola Agrària de Tàrrega o bé al telèfon 973 310 715 o via correu electrònica a carles.pedros@gencat.cat

El certamen també estarà obert al públic en general interessat pel món agrari. El visitant podrà gaudir de les demostracions i tindrà l’oportunitat de passejar per una completa fira de productes i serveis dedicats a l’agricultura.

Una de les principals diferències amb altres fires agrícoles de Catalunya i el que la fa única, és el protagonisme de les màquines en moviment i treballant. Com s’ha pogut constatar en les diferents edicions, l’espai de demostracions és un magnífic aparador de les millors i més noves propostes de la maquinària agrícola. Per això, l’Agro Alta Segarra s’ha convertit en la primera mostra de maquinària agrícola multi­marca i dinàmica de Catalunya.

En aquest sentit, també s’han obert les inscripcions per a expositors que es poden realitzar a través del formulari de la web www.firescalaf.cat on s’hi poden inscriure diferents marques comercials i/o proveïdors de serveis i productes del sector agrícola.

1a gimcana de tractors de l’Agro Alta Segarra

Una de les altres novetats d’aquesta tercera edició, és la realització el dissabte al matí d’una gimcana de tractors on els participants hauran de mostrar les seves habilitats sobre el tractor.

Els conductors hauran de realitzar un circuit amb diferents proves i es puntuarà tant la seva habilitat com el temps.

L’Agro Alta Segarra és una proposta firal que va nèixer a Calaf amb la voluntat de reivindicar el caràcter agrícola del municipi i de la comarca de la qual n’és capital.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*