Inici Destacats El proper Rec.0, el mes de maig

El proper Rec.0, el mes de maig

COMPARTIR

El Rec.0 Experimental Stores ja té dates per a la seva 22a edició: del 13 al 16 de maig el barri del Rec d’Igualada tornarà a acollir desenes de marques de moda i disseny que vendran els seus estocs a preus únics. Així doncs, s’obre la convocatòria per a les firmes de moda i dissenyadors que hi vulguin participar.

En la darrera edició del mes de novembre de 2019, el Rec.0 va comptar amb més d’un centenar de marques i es van convertir 62 pop-up stores. Una edició que celebrava el 10è aniversari del festival i que va comptar, a més, amb una gran oferta cultural –amb visites guiades al barri, concerts, sessions de dj…– i on la gastronomia també en va ser la protagonista amb food trucks i pop-up bars al llarg de tot el circuit del Rec.0.

Durant els darrers deu anys, Rec.0 Experimental Stores, ha transformat dos cops l’any les velles fàbriques del barri del Rec en desús en pop-up stores de moda i disseny. El festival s’ha consolidat en deu anys com un nou format de retail atractiu i innovador per a les marques i els consumidors. El que va néixer com un experiment per donar a conèixer un vell barri amenaçat per un pla urbanístic s’ha convertit en un gran esdeveniment que rep més de 120.000 visitants en cada edició.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*