Inici Poliesportiu Prop de 150 participants al Cros dels Hostalets de Pierola

Prop de 150 participants al Cros dels Hostalets de Pierola

[Img #20890]El 8è Cros Escolar dels Hostalets de Pierola, emmarcat en el circuit del Cros Comarcal de l’Anoia, va viure un dels primers matins primaverals de l’any en la jornada del diumenge 8 de març. Un canvi de data per no coincidir amb la celebració del Carnaval i la coincidència amb la Cursa Popular de Vilanova del Camí, van fer que es notés una baixada important de participants per bé que, sobretot en les categories infantils, va pujar la presència de corredors locals. Una de les novetats, que va funcionar molt bé, va ser la de modificar el recorregut de la Cursa Popular d’1 quilòmetre aprofitant alguns carrers pròxims, amb sortida i arribada en punts diferents, i deixant de fer 3 voltes sobre una distància més baixa.

El sol i la bona temperatura, l’excel·lent organització, que va rebre la felicitació del Consell Comarcal de l’Anoia, i el fet que no es produís cap incidència negativa entre els corredors, va fer que els prop de 150 participants, dels quals més d’una tercera part eren hostaletencs, gaudissin d’un gran matí d’esport i família.