Inici Atletisme Prop de 400 participants a la Cursa dels Covards de Piera

Prop de 400 participants a la Cursa dels Covards de Piera

El passat diumenge es va celebrar la setena edició de la Cursa dels Covards amb un nou èxit de participació. Un total de 376 persones, entre corredors i caminants, van gaudir d’aquesta prova que es va consolidant com una de les més importants de la zona de l’Anoia. El temps va acompanyar durant el desenvolupament de la cursa. Tot i que va fer bo, la pluja del dia anterior va aconseguir refrescar l’ambient i va fer que els camins no aixequessin tanta pols.

La novetat d’aquesta edició va ser que la cursa i la caminada llarga van seguir el mateix recorregut de 13,8 quilòmetres i 416 metres de desnivell positiu. Així mateix, es va organitzar un circuit més curt de 7,2 quilòmetres i 245 metres de desnivell que van realitzar un gran nombre de famílies amb infants.

El recorregut va sortir de la Pineda de Can Ferrer del Coll, al Bedorc, i va passar per la carena de Font Galí (la Coma), on els participants van creuar unes vinyes i van passar pel costat de Les Flandes fins a arribar a Mas Bonans. Posteriorment, corredors i caminants van deixar la pista per endinsar-se a descobrir alguns racons de l’Anoia, baixant la riera seca fins a Vallbona. El següent pas va ser la pujada per remuntar la carena i fer el cim del Castellet, des d’on es va poder gaudir d’unes grans vistes. Finalment, es va baixar per corriols i per zones de pista forestal del clot del Roure per arribar a la Pineda de Can Ferrer del Coll.

Un cop finalitzada la prova, es van donar uns entrepans de botifarra i es va fer el lliurament d’obsequis i premis als participants. Aquests són els guanyadors d’aquesta edició:

Local femení: Nadia El Hannouti Marin

Des de l’organització s’ha volgut agrair el suport de l’Ajuntament de Piera així com dels col·laboradors, participants i particulars que han treballat per tal que fos possible una nova edició de la Cursa dels Covards.