Inici Societat Prop de 400 anoiencs presenten excuses per no anar a les meses...

Prop de 400 anoiencs presenten excuses per no anar a les meses electorals el 14-F

COMPARTIR

La Junta Electoral de Zona d’Igualada ha rebut les excuses -el nom del tràmit per reclamar contra la designació com a membre d’una mesa- de 384 persones per no formar part de les meses electorals del proper 14 de febrer. En el conjunt de Catalunya ho han fet més de 9.000 persones, segons dades facilitades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

En concret, i a data de 29 de gener, la junta de Barcelona ha rebut 3.250 excuses; la de Granollers, 849; la de Terrassa, 622, i la de Sant Feliu de Llobregat n’ha registrat 838. A més, a data del 2 de febrer, a la junta de Vic s’han rebut 463 peticions; a la de Vilanova i la Geltrú, 356; a la d’Igualada, 384; a la junta de Sabadell han registrat 1.012 excuses; a la d’Arenys de Mar, 648, i a la de Reus, un total de 687. En total, són 9.109 excuses presentades.

El termini per impugnar la incorporació a una mesa electoral és de 7 dies naturals des que es rep la comunicació, sens perjudici que, finalitzat el termini i fins al moment de conformar les meses, les Juntes Electorals atendran totes aquelles causes sobrevingudes.

ACN

4 COMENTARIS

  1. Me alegro de la decision de esas personas ya estamos perdiondo demasiado por culpa de los politicos como para ir a las mesas a contagiarnos por ellos. Que se cuenten los votos ellos, total ya saben los votos que tendran.

  2. Si a la impugnacióon le llaman oficialmente «excusas», a los mitings los deberían llamar «pachangas innecesarias en tiempos de Covid», y a las elecciones «rave temeraria para asegurar la silla caliente de los inútiles que nos mandan durante 4 años»
    Deberíamos NO ir a votar por solidaridad con la gente que obligan a exponerse en las mesas contra su voluntad.

  3. Per un cantó demanem que obrin els bars, els restaurants, els centres comercials, per l’altre cantó no volem anar a les meses electorals, excuses de mal pagador.
    Per la mateixa raó que molts exposen per no anar a les meses electorals, es podrien negar a treballar els/les caixeres dels supermercats, els botiguers, les farmàcies, etc.

  4. Jordi, si parlem de contradiccions, se t’oblida que per un canto demanen fer confinament i aïllament per positius i contactes directes, i per altra banda els permeten sortir i exposar a la gent que estarà a les meses tindre contacte directe amb aquestes persones, «protegint-los» només amb uns epi’s els quals s’hauran de manipular i sobretot treure sense una formació específica adequada. Excuses de mal pagador es estar contínuament passant la culpa de tot el que ens passa als dels de fora, sense assumir responsabilitats. Així ens va. Tot els dies venent fum.

FER UN COMENTARI

*