Inici Poliesportiu Prop de 300 participants a la cursa de BTT Penya la Buti...

Prop de 300 participants a la cursa de BTT Penya la Buti de Piera

El diumenge 25 de març es va celebrar a Piera la segona cursa de BTT Penya la Buti. Tot i la pluja, uns 300 corredors van recórrer els 36 quilòmetres de la prova, amb més de 1.000 metres de desnivell positiu. La jornada es va viure amb un gran ambient i sense incidents greus. Només un ciclista va caure durant el recorregut però sense conseqüències greus.

Pel que fa als resultats, en la categoria Màster 50 masculí el guanyador va ser en Pere Joan Roig, amb un temps inferior a les dues hores; en la categoria de dones, la guanyadora va ser la Noemí Moreno; en Jorge Sánchez, l’Ever Alejandro Gomez i en Roger Ferrer es van classificar també primers en les categories Màster 40, sènior i júnior, respectivament.

Aquesta era la primera d’un seguit de curses incloses en el calendari de la Copa Ixcor Anoia 2018, que compta amb la participació de corredors d’arreu de Catalunya.

Des de l’organització han volgut agrair el suport de l’Ajuntament de Piera i la implicació de voluntaris, patrocinadors i altres col·laboradors.