Inici Poliesportiu Prop de 200 participants a la Trail 3 Municipis

Prop de 200 participants a la Trail 3 Municipis

Diumenge passat va tenir lloc la quarta edició de la “Trail 3 Municipis”, prova atlètica celebrada per l’espai natural del terme municipal montbuienc, i que va constar d’una prova llarga (trail) de 22 quilòmetres i una altra cursa de 9’5 quilòmetres. La cursa va ser organitzada pel Club Corredors 3 Municipis, i va comptar amb una nodrida participació de “runners” arribats d’arreu de Catalunya, especialment de la zona metropolitana de Barcelona.

A la prova reina de 22 quilòmetres, en categoria masculina el triomf va ser per a Emilio Fernández, del Club Atlètic Sant Adrià, amb un temps de 1h.35’45’’. En segon lloc va quedar Georgel Comanas, amb un temps de 1h. 36’36’’ i en tercera plaça va finalitzar Jordi Serra Roca, amb 1h. 44’03’’.

En fèmines, triomf per a Emma Roca, del Cerdanya Pirineus, amb un temps de 1h.54’32’’. La segona posició va ser per a Alícia Garcia amb 1h.59’58’’. El tercer lloc va ser per a Sonia Cruz, amb 2h.00’05’’. Van finalitzar aquesta Trail llarga 86 participants.

Pel que fa a la prova de 9’5 quilòmetres, triomf en categoria masculina per a Jordi Gallego, de l’Egara, amb un crono de 45’29’’. En segona posició es va classificar Joel Adan, amb un registre de 47’08’’ i tercer va quedar Xavier Patiño, que va finalitzar amb un temps de 48’39’’. En categoria femenina, el triomf va ser per a Elisabet Comas (Sport Fitness Proteam), amb un temps de 1h.02’09’’. En segon lloc es va classificar Celia Merchán (CA Running), que va completar el recorregut amb un temps de 1h.07’55’’, i en tercer lloc va quedar María José Carrillo, que va finalitzar la prova amb un crono de 1h.11’29’’. La trail més curta va comptar amb una participació de 74 corredors.

Un cop finalitzada la prova es va fer el corresponent lliurament de trofeus, a càrrec de l’Alcalde Teo Romero i el regidor d’Educació i Esports Josep Palacios.