Inici Societat Prop de 1.400 alumnes de l’Anoia reben beques de menjador

Prop de 1.400 alumnes de l’Anoia reben beques de menjador

COMPARTIR

El departament d’Ensenyament del Consell Comarcal de l’Anoia ha rebut per aquest curs 18/19, 1.795 sol·licituds de beques d’ajut per als menjadors escolars, de les quals ha concedit 1.122 de 3,03 € per dia, 237 de 6,06 i 46 a alumnes amb necessitats especials. Queden per confirmar 54 beques per falta de documentació, hi ha hagut 5 baixes i se n’han denegat 331, segons ha fet públic l’ens comarcal.

Com a novetat d’aquest any, les resolucions de les beques s’han notificat a les famílies sol·licitants a través de missatge de text de mòbil. Les dades també es poden consultar a l’E-Tauler del Consell Comarcal des del 4 de setembre i als centres de la comarca.

D’altra banda, les 43 Rutes de Transport escolar de l’Anoia han engegat aquest setembre sense incidències remarcables, amb un total de 1.482 usuaris diaris. Cinc empreses s’encarreguen de la gestió de les rutes, tant les de transport escolar obligatori i No obligatori, així com també de rutes de transport adaptat, que estan dividides en set zones: centre comarca, d’Argençola a la Pobla de Claramunt, de Cabrera d’Anoia fins a la Torre de Claramunt, dels Hostalets de Pierola fins a Piera, de Bellprat a Miralles, de Calaf a Torà i del Bruc als Hostalets de Pierola.

FER UN COMENTARI

*