Inici Destacats Les promeses del tennis es preparen a Montbui

Les promeses del tennis es preparen a Montbui

COMPARTIR

La nova etapa de l’acadèmia Top Tennis porta, a més de la millora de les instal·lacions al Club Tennis Montbui i l’ampliació dels serveis que s’ofereixen als jugadors, l’aposta a formar joves promeses. Així, s’està duent a terme un projecte d’Alt Rendiment en el que s’ofereix entrenament i tots els serveis complementaris del centre als esportistes.

Una de les jugadores més destacades amb qui s’ha començat a treballar és Dami Edibson, una jove tennista mallorquina de 15 anys. En concret, en el cas de Edibson, el director de Top Tennis, Arcadi Manchón, n’és l’entrenador formant part de l’staff tècnic encapçalat per Alejo Mancisidor.

Dami Edibson, malgrat trobar-se en una fase inicial d’aprenentatge a jugadora professional se li augura una gran projecció. Ja ha començat a competir en tornejos com al Orange Ball que va assolir quarts de final, va aconseguir el seu primer torneig el V Torneig Iván Navarro i darrerament s’ha classificat junt a l’equip espanyol per la fase final de la Winter Cup a Portugal.

Arcadi Manchón també forma part de l’equip de Lara Arruabarrena i Paula Badosa, jugadores més consolidades i havia també format a Garbiñe Muguruza, qui va ser numero 1 WTA al 2017.

FER UN COMENTARI

*