Inici Cultura El Projecte Refugi s’exposa en una jornada festiva

El Projecte Refugi s’exposa en una jornada festiva

COMPARTIR

El programa d’activitats de la campanya Projecte Refugi, que porta a terme el col·lectiu de disseny=igualada dins la seva nova línia solidària Gràfica Activa, comença el dia 22 d’abril, a les 12 del migdia a la Bastida.

Un matinal festiu que comptarà amb la presència de Victòria Alcaraz, coneguda artísticament com a pallassa Vikisuà, que compartirà la seva experiència com a cooperant de Pallassos sense Fronteres, en el camp de refugiats de Macedònia.

Acompanyada de la pallassa Eli, amenitzaran l’espera al concert del grup Càlido Home, un duet barcelonès format per Anna Andreu i Eduard Pagès, que juntament, despleguen una fusió de folk intens i emocional.

Paral·lelament, durant tot el matí, tindran lloc varies activitats artístiques en viu, com per exemple, un mural col·lectiu on tots els artistes i dissenyadors que ho desitgin podran participar-hi i el públic assistent podrà retallar els tros que més li agradi i emportar-se’l a casa a canvi de un petit donatiu. O, també, una subhasta d’obres d’artistes que crearan in situ durant el transcurs de l’esdeveniment.

Durant tota la jornada, es podran adquirir el llibre-catàleg de l’exposició i les postals al punt de venda habilitat a la Bastida, així com tothom que hagi aportat una donació a través del portal online de Coopfunding, també podrà recollir-ne l’exemplar. Totes les donacions aniran destinades a l’entitat Creu Roja Anoia, per la seva labor d’ajuda a les persones refugiades que arribin a l’Anoia.

disseny igualada també estarà present durant la diada de Sant Jordi, amb una paradeta amb el llibre publicat per en motiu d’aquesta campanya, oferint una bona opció de llibre solidari i creatiu, per regalar.

D’altra banda, l’exposició complerta es podrà veure a partir del 28 d’abril fins al 16 de maig al Portal del Llevador d’Igualada, també s’hi podrà adquirir el llibre catàleg, d’edició limitada i numerada i amb coberta serigrafiada manualment.

Programa:

Dissabte 22 d’abril, a la Bastida
12:00h Presentació del Projecte Refugi, a càrrec de Nil Morist, Jaume Enrich i Xavi Mula
12:15h Xerrada amb Victòria Alcaraz, de Pallassos Sense Fronteres
13:00h Actuació de les pallasses Vikisuà i Eli
13:15h Concert de Càlido Home
14:00h Subhasta del mural col·lectiu
*Hi haurà servei de bar durant tota la jornada

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*