Inici Societat Projecte per millorar l’accessibilitat del Teatre Centre Unió Agrícola d’Òdena

Projecte per millorar l’accessibilitat del Teatre Centre Unió Agrícola d’Òdena

COMPARTIR

La Diputació de Barcelona ha realitzat el projecte executiu de millora de l’accessibilitat a l’equipament cultural d’Òdena que es troba repartit en dos edificis units per un vestíbul comú com son el Teatre Centre Unió Agrícola i el Centre cultural. Aquest equipament, en el que també hi ha l’Espai cultural i recreatiu, el telecentre i el Jutjat de pau, no està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, ja que cal pujar diferents trams d’escala per accedir-hi.

El projecte executiu desenvolupa les adequacions necessàries per a facilitar l’accessibilitat a l’edifici d’acord amb l’estudi de solucions redactat l’any 2014 per l’Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Viària Local de la Diputació de Barcelona.

D’acord amb l’alternativa escollida per l’Ajuntament, es planteja la instal·lació d’un ascensor per salvar el desnivell existent entre el carrer i les dues plantes de l’edifici, i una plataforma puja escales per salvar el desnivell entre el vestíbul i el teatre. El treball també contempla pavimentar i col·locar baranes en les rampes exteriors existents.

L’actuació, que té un cost previst de 143.037 euros, preveu una inversió per fases, coincidint amb les diferents zones d’actuació, per tal de facilitar la gestió econòmica. Amb aquest projecte l’Ajuntament disposa de la documentació necessària per executar les obres i millorar l’accessibilitat del teatre.

FER UN COMENTARI

*