Inici Societat Projecte de millora del carrer de les escoles de Castellfollit de Riubregós

Projecte de millora del carrer de les escoles de Castellfollit de Riubregós

COMPARTIR

La Diputació de Barcelona ha realitzat el projecte d’urbanització del carrer de les Escoles de Castellfollit de Riubregós, un treball que ha estat lliurat a l’Ajuntament i que forma part del conjunt d’actuacions que el municipi està realitzant en la renovació dels serveis urbans i els paviments dels carrers del seu nucli antic.

L’actuació al carrer Escoles es centra en diverses obres com son la renovació de les xarxes de clavegueram, d’abastament d’aigua potable i d’enllumenat públic, així com la millora de la xarxa elèctrica, mitjançant passos soterrats, i de la xarxa de telèfon per traçat aeri alternatiu.

El projecte també inclou la renovació del paviment, amb la franja central de calçada amb formigó acolorit, dues franges laterals de voreres empedrades i juntes transversals i longitudinals amb peces de llambordí ceràmic. En la nova pavimentació s’ha inclòs la representació de l’antiga muralla, indicada amb peces de pedra i una placa d’acer Corten gravada.

Així mateix, també s’ha previst l’estabilització del mur existent esglaonant l’alçada total del mur en dos trams, mantenint part del mur existent i construint un nou mur de gabions. Finalment, es fa la urbanització del parc a una alçada intermèdia, amb accessos des del carrer de les Escoles, mitjançant una escala i una rampa de formigó. Aquest conjunt d’actuacions tenen un cost de 236.632 euros, dels quals la Diputació de Barcelona n’aporta 202.769 euros.

FER UN COMENTARI

*