Inici Destacats El projecte masquefí CTC Accessible, premiat per l’ONCE

El projecte masquefí CTC Accessible, premiat per l’ONCE

COMPARTIR

El projecte CTC Accessible de l’Ajuntament de Masquefa ha estat el guanyador dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2018 en la categoria d’administracions públiques.

Els guardons, que també reconeixen Pulseras Candela, el programa de ràdio ‘Ser Especials’ de la Fundació Mercè Pla, Marc Buxaderas i el Club Gimnàstic Tarragona, tenen la finalitat de reconèixer i premiar aquelles persones, entitats, institucions, projectes i mitjans de comunicació i administracions que realitzen una labor solidària en el seu entorn d’influència i procuren la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització i l’autonomia personal i l’accessibilitat universal, la vida independent, i que siguin coincidents amb els valors essencials de la Cultura Institucional del Grup Social ONCE.

El Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de l’Ajuntament de Masquefa és la seu del projecte “CTC Accessible”. Al CTC s’ofereixen serveis de formació, assessorament emprenedor, borsa de treball, etc. sota el paraigües de les TIC. Disposen d’eines TIC especialitzades que garanteixen l’accés als serveis amb voluntat clara de que siguin accessibles per a tothom.

El projecte va néixer l’any 2009 i permet dia a dia que les persones amb qualsevol tipus de discapacitat puguin accedir a les tecnologies de la informació i la comunicació en igualtat de condicions i beneficiar-se tant a nivell personal com laboral.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*