Inici Societat El Projecte Marta contra el bullyng presenta un anunci

El Projecte Marta contra el bullyng presenta un anunci

COMPARTIR

Aquest dimecres s’ha presentat l’anunci “Stop. Tu pots” en l’àmbit de les jornades “Contra el bullying” organitzades conjuntament pel Col·lectiu Fu i la Fundació del Futbol Club Barcelona fins aquest divendres.

Una vintena de periodistes, artistes, escriptors i una vintena de persones afectades pel bullying participaran i debatran en taules rodones. Un dels objectius del simposi és generar el que s’anomenarà Manifest Alan, un text que unirà la societat en un reclam comú per una legislació que doni a les escoles i les famílies mecanismes adequats contra el bullying.

L’anunci ha estat produït per Projecte Marta per tal de continuar la tasca de conscienciació de la importància que tenen totes les persones en la lluita contra l’assetjament infantil i juvenil. Com es diu al final de l’anunci “Tots els infants i els joves tenen dret a ser feliços i a créixer sense por. L’assetjament infantil i juvenil és el primer símptoma d’una societat injusta i violeta en què els forts intimiden els dèbils. Està a les teves mans aturar-lo. Stop tu pots.”

El vídeo ha estat realitzat pel Bernat Enrich i hi han col·laborat alumnes de l’Escola Pia i l’Institut Badia i Margarit d’Igualada.

L’anunci forma part de les accions de la campanya que, amb el mateix nom de “Stop tu pots”, van organitzar el departament d’ensenyament de l’Ajuntament d’Igualada i la Biblioteca Central d’Igualada amb la col·laboració de Projecte Marta, el passat mes de febrer.

FER UN COMENTARI

*