Inici Societat Un projecte igualadí crida a la creació gràfica en solidaritat amb els...

Un projecte igualadí crida a la creació gràfica en solidaritat amb els refugiats

COMPARTIR

L’associació professional disseny=igualada fa una crida al talent gràfic català en solidaritat amb els refugiats i crea Projecte Refugi, la primera de les iniciatives solidàries englobades sota el nom Gràfica Activa.

Projecte Refugi es basa en fer un recull de propostes gràfiques de diferents autors, bé siguin il·lustracions, grafismes o fotografies en format cartell, sobre la problemàtica dels refugiats. De totes les propostes rebudes, se’n farà una selecció per fer-ne una exposició al Portal del Llevador d’Igualada, on es podran adquirir postals de les obres i el llibre, a mode de catàleg de l’exposició solidària. Tot plegat serà una realitat coincidint amb la diada de Sant Jordi. Tots els fons recaptats aniran destinats a Creu Roja Anoia en recolzament per la seva tasca en l’acollida de refugiats.

Les obres es poden enviar a través del web www.dissenyigualada.com/graficaactiva, o bé enviant un email amb les dades personals, adjuntant l’obra a: info@dissenyigualada.com. Hi ha temps fins el 30 de gener de 2017.

En finalitzar el període de recepció d’obres, s’obrirà una campanya de crowdfounding on es podrà fer les reserves del llibre i les postals: d’aquesta manera, s’iniciarà la recaptació de fons per la causa.

Des de disseny=igualada reivindiquen la capacitat, la presència i la importància del seu ofici per col·laborar amb les accions humanitàries iniciades arreu del territori.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*