Inici Societat El programa de voluntariat per la llengua busca voluntaris

El programa de voluntariat per la llengua busca voluntaris

COMPARTIR

¡Si parleu català fluidament, voleu fer de voluntària o voluntari d’una parella lingüística del VxL? Solament hi heu d’invertir una hora setmanal per conversar en català, d’una manera natural i distesa, amb una aprenenta o aprenent que en té coneixements bàsics, que vol adquirir fluïdesa i perdre la vergonya de parlar-lo.

El VxL ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d’assistir al lloc de trobada el dia i l’hora que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades per mitjà d’Internet, a través de plataformes de videotrucada).

L’equip de professionals del VxL us assignarà la parella lingüística i us donarà el suport que necessiteu durant les trobades.

De ben segur que us ho passareu molt bé conversant en la nostra llengua i ajudareu la vostra parella a llançar-se a parlar-la de manera informal i amena.

Si esteu interessats a participar-hi, escriviu un correu electrònic a vxl.montserrat@cpnl.cat o truqueu-nos al 634 75 78 68.

Si us animeu a participar-hi, podeu venir a l’acte de presentació del programa que es farà el dia 26 d’octubre a les 19.00h a la Biblioteca Central d’Igualada. En aquesta presentació totes les persones inscrites en el programa coneixeran la seva parella lingüística.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*