Inici Gent El programa de TV3 ‘Joc de cartes’ busca la millor foodtruck al...

El programa de TV3 ‘Joc de cartes’ busca la millor foodtruck al Rec.0 d’Igualada

COMPARTIR

Aquest dimecres 2 de maig a les 22.35, arriba un altre capítol de la segona temporada de “Joc de cartes”, el programa de TV3 presentat per Marc Ribas, en què competeixen diversos restaurants de tot Catalunya. Aquesta setmana, el programa es desplaça a Igualada a la recerca de la millor foodtruck durant la darrera edició del Rec.0.

En aquesta ocasió, Marc Ribas acompanya tres foodtrucks diferents. D’una banda, visitaran Fuxia, la foodtruck d’en Marco, un italià que veu la vida de color fúcsia i va decidir posar tota la carn a la graella per oferir hamburgueses arreu de Catalunya. També coneixeran el Santi i la Happy Foods Ecofriendly, una proposta ecològica, de proximitat i feta amb molt d’amor. I, finalment, tastaran les croquetes i pizzes de la Teresa gràcies a la seva foodtruck The Cine. Un programa amb sorpresa final.

“Joc de cartes” és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d’una zona determinada, s’enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s’emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*