Inici Festes Programa de la Festa Major d’Igualada 2022

Programa de la Festa Major d’Igualada 2022

COMPARTIR

DILLUNS, 22 D’AGOST

6 h ENGALANAMENT FESTIU DELS CARRERS amb tot tipus de garlandes per crear un ambient de festa major, amb voluntariat de la ciutat.

Ho coordina: la FESTHI

A la rambla de Sant Isidre, rambla General Vives, carrer de l’Argent, plaça de Pius XII, i els barris del Sant Crist, Poble Sec, Fàtima, Montserrat i Xauxa.

12 h LLIURAMENT DEL PENÓ DE LA CIUTAT i DEL TABAL; PRESENTACIÓ DE L’ESTAMPA DEL SANT i EL NOU VESTUARI DEL SALERO i EL SALERET

El Tabal d’enguany és el Pau Sanuy Costa, percussionista de la Josa i altres grups musicals; l’estampa és a càrrec de Roger Costa Campos i el nou vestuari és a càrrec de la Susanna Maldonado. L’entitat portadora del penó serà enguany l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada, amb motiu del seu bicentenari.

Al saló de sessions de l’Ajuntament

18.30 h TAST D’IMATGERIA i assaig obert a la ciutat.

Al finalitzar l’acte es durà a terme l’assaig del ball dels set salts Qui vulgui, podrà fer un tast d’imatgeria de les diferents colles. Si vols ser portador de cultura popular totes les colles busquen gent. Un gran dia per fer el teu primer tastet.

Ho coordinen: Associació Cultural Dessota  amb la col·laboració de la resta d’entitats participants.

L’Associació Cultural Dessota gestiona la imatgeria municipal sense foc.

Al pati de la Casa de la Festa del Museu de la Pell

19 h inauguració de l’exposició: BAS D’IGUALADA, ESTAMPER

Un recorregut per la vida i l’obra de Pere Bas i Vich (1897-1975). De la seva impremta en van sortir nombroses publicacions que es troben a la Biblioteca i l’Arxiu Comarcal i que es recullen en aquesta mostra comissariada per M. Teresa Miret Solé.

Ho organitzen: Ajuntament d’Igualada i Biblioteca Central amb la col·laboració de l’Arxiu Comarcal de l’Anoia.

A la Biblioteca Central d’Igualada

19.30 h DIÀLEGS CAPITALS: EL PAPER DE LA TRADICIÓ, amb Manuel Delgado i Àngels Trias.

Quin paper juga la tradició i la festa a la nostra societat? Forma part de la seva estructura? Podem considerar la festa i els rituals compartits com a elements vertebradors? En parlaran els antropòlegs Manuel Delgado i la igualadina Àngels Trias Valls, professora a la Regent’s University London.

A l’auditori del Museu de la Pell

20 h INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DEL 40è ANIVERSARI DE LA VEU DE L’ANOIA

Les 40 pàgines de capçalera més representatives d’aquests 40 anys, diferents materials publicats i les eines que s’han anat utilitzant per fer el diari.

Oberta fins al 18 de setembre.

A l’Espai Cub del Museu de la Pell

21 h CONCERT DE LA BANDA DE MÚSICA D’IGUALADA [places pmr]

La Banda oferirà un concert on es podrà gaudir, sota la batuta de Concepció Ramió i Diumenge, d’un ampli repertori de música per a banda de diversos gèneres: des d’adaptacions per a banda de peces tradicionals, passant per músiques de pel·lícules o peces originals per a banda simfònica.

Al claustre de l’Escola Pia

22 h CINEMA SOTA ELS ESTELS: ZOOTRÒPOLIS

Faula d’aventures protagonitzada per la tinenta de policia Judy Hopps en una ciutat on cada animal pot ser el que es proposi, sigui de l’espècie que sigui.

Pel·lícula familiar d’animació dirigida per Byron Howard i produïda per Walt Disney.

(Animació) 108  min. (versió en català)

Podeu seure a la gespa, fer pícnic i gaudir de la pel·lícula amb tota la família

Al Parc Central

DIMARTS, 23 D’AGOST, la Vigília

10 h VISITES GUIADES. Els terrats d’Igualada, més a prop del cel.

Una ruta urbana inèdita guiada per David Martínez, del Departament de Promoció Cultural, pels terrats d’Igualada: una visió diferent de la nostra ciutat, terrats privats i públics, espais a l’aire lliure, on és possible gaudir de vistes increïbles de la ciutat, prendre el sol, llegir, cuidar un hort, estar-hi en silenci o trobar-se amb els veïns…

Places limitades. Cal portar calçat per caminar i càmera de fotos!

Entrades per Internet a www.tiquetsigualada.cat

Lloc de sortida: Ajuntament d’Igualada

Ruta urbana, per la durada i l’accés, NO és APTA per a persones amb mobilitat reduïda.

11 h INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ: 24. GROSSA FESTA

Aquesta exposició, elaborada amb motiu del 10è aniversari de la FESTHI, vol ser un recorregut per l’enrenou i les entranyes de la diada de Sant Bartomeu. Romandrà oberta fins a l’11 de setembre.

L’organitza: La FESTHI

A la Sala Municipal d’Exposicions

12 h TRONADA d’Inici de Festa Major

A càrrec dels Voladors, trabucaires d’Igualada

Amb la col·laboració de la FESTHI

A la rambla de Sant Isidre

Acte amb foc (vegeu recomanacions per als actes amb foc)

12.30 h TRASLLAT DE SANT BARTOMEU

Des de l’església del Roser fins a la Basílica de Santa Maria, on es cantaran els goigs.

Hi participen: el Tabal; els Voladors, Trabucaires d’Igualada; el Drac d’Igualada, el Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada; Moixiganguers d’Igualada amb els Grillats morats; Gegants del Barri de la Font-Vella; Gegants Vells d’Igualada; l’Àliga d’Igualada; Ball de Cercolets d’Igualada; Ball de Pastorets d’Igualada; Ball de Bastons d’Igualada; portants d’honor; imatge de Sant Bartomeu;  Corporació Municipal i Autoritats i la Banda de Música d’Igualada.

Ho organitza: La FESTHI

Recorregut: carrer del Roser, plaça de Pius XII, carrer de Santa Maria i plaça del Bruc

Acte amb foc (vegeu recomanacions per als actes amb foc)

18 h ACOMPANYA LA IMATGERIA FESTIVA

Des de la Casa de la Festa fins a la plaça de l’Ajuntament. Amb la participació del Drac i les Víbries d’Igualada; el petit Drac Bufarot d’Igualada; la Mantícora Voraxcis; els Gegants Bisbalet i Cinta; capgrossos Carme i Caterina; el Tonet, la Conxita i els Gegantons Pia i Tomeu acompanyats dels Grallers d’Igualada; els Capgrossos, els Petits Gegants de la Ciutat; els Nanos; Gegants del barri de Xauxa acompanyats del grup de grallers Els Pelforts; l’Àliga d’Igualada i els Gegants de la Ciutat.

Ho coordina: Associació Cultural Dessota amb la col·laboració de la resta d’entitats participants.

L’Associació Cultural Dessota gestiona la imatgeria municipal sense foc.

Recorregut: carrer Dr. Joan Mercader, baixada de Sant Nicolau, plaça de la Creu, carrer de l’Argent i plaça de l’Ajuntament.

SEGUIDAMENT, ARRIBADA DE LA CERCAVILA D’IMATGERIA

Balls de lluïment. Lliurament del ram a la geganta, per part de l’alcalde Marc Castells i Berzosa. I amb motiu del 20è aniversari de la Conxita Teixidora, entrega del ram a la geganta Conxita, a càrrec de FAGEPI.

Presentació a càrrec del Salero, Joan Pou Roca i el Saleret, Guillem Pou Martorell

Ho coordina: Associació Cultural Dessota amb la col·laboració de la resta d’entitats participants.

A la plaça de l’Ajuntament

19 h VESPRES EN HONOR A SANT BARTOMEU i TOC DEL TABAL

Ho organitzen: Parròquia de Santa Maria i FESTHI

A la Basílica de Santa Maria

20 h VERSOTS I BALL PARLAT del Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada

A càrrec del Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada.

Amb la col·laboració de la FESTHI

A la plaça de l’Ajuntament

Acte amb foc (vegeu recomanacions per als actes amb foc)

21 h La PASSACALLE, la Vigília.

Hi participen: el Tabal; els Voladors, Trabucaires d’Igualada; el Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada; els Moixiganguers d’Igualada amb els Grillats morats; el Ball de Cercolets d’Igualada; el Ball de Pastorets d’Igualada; el Ball de Bastons d’Igualada, els Gegants Vells d’Igualada i la Banda de Música d’Igualada.

Els homenatjats són: l’alcalde de la ciutat, el regidor de Promoció Cultural, portants d’Honor de Sant Bartomeu, les Juntes de l’Ateneu Igualadí i del Casal Popular el Foment, l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada i l’Associació juvenil la Coll@nada.

Ho organitza: La FESTHI

Recorregut: (*) plaça de l’Ajuntament, carrer de Santa Maria, plaça del Bruc, carrer del Born, carrer Nou, (*) carrer Garcia Fossas, (*) rambla Sant Isidre, carrer d’Òdena, (*) carrer d’Òdena amb placeta de Sant Josep, (*) carrer de Sant Pau – davant l’Ateneu-, carrer dels Esquiladors, carrer del Vidre, carrer de Sant Jordi, (*) plaça del Rei, carrer del Roser, plaça Pius XII, carrer Santa Maria, (*) plaça de l’Ajuntament. Fins a la 1 h.

(*) Punts a on es tirarà pirotècnia.

Acte amb foc

22 h CINEMA SOTA ELS ESTELS: LES AVENTURES DE TINTÍN, EL SECRET DE L’UNICORN

Tintín, el reporter de còmic més famós d’Europa és segrestat després d’haver descobert la pista definitiva per trobar el gran tresor amagat de Rackham el Roig en una maqueta de vaixell.

Pel·lícula familiar d’animació dirigida per Steven Spielberg i produïda per Peter Jackson
(Animació) 107 min. (versió en català)

Podeu seure a la gespa, fer pícnic i gaudir de la pel·lícula amb tota la família

Al Parc Central

DIMECRES, 24 D´AGOST, Sant Bartomeu

8 h DIANA

Anunciament de la diada de Sant Bartomeu amb actuacions als barris de la ciutat. Tots els recorreguts acaben a la plaça de l’Ajuntament.

Hi participen: el Tabal; els Voladors, Trabucaires d’Igualada; el Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada; el Ball de Cercolets d’Igualada; el Ball de Pastorets d’Igualada; el Ball de Bastons d’Igualada, els Gegants Vells d’Igualada; l’Àliga d’Igualada.

Ho organitza: la FESTHI

Recorregut centre, des de l’església del Roser; recorregut oest, des de l’ermita de Sant Jaume Sesoliveres; recorregut nord, des del parc del carrer Pere Puig Quintana; recorregut est, des de la plaça de Sant Crist; recorregut nord-est amb foc, des de (*) l’església de la Verge de Montserrat amb carrer Tulipes, (*) carrer Tulipes amb av. Pau Casals, carrer Gardènies, (*) parc de Trànsit, (*) carrer Margarides amb carrer Lleida, carrer Vilanova i la Geltrú, (*) plaça Pompeu Fabra, (*) carrer dels Caputxins davant l’Església, carrer de Serra Jordi, (*) passeig Verdaguer, carrer Esquiladors, carrer del Vidre, (*) rambla General Vives amb carrer Òdena, carrer Custiol, plaça del Pilar, carrer del Born, (*) plaça de l’Ajuntament. Fins a les 10 h

(*) Punts a on es tirarà pirotècnia.

Acte amb foc

10 h VISITES GUIADES. Els terrats d’Igualada, més a prop del cel.

Places limitades. Cal portar calçat per caminar i càmera de fotos!

Entrades per internet a www.tiquetsigualada.cat

Lloc de sortida: Ajuntament d’Igualada

Ruta no apta per a persones amb mobilitat reduïda.

11 h Creactiva’t al Museu: Les ombres que conten contes

Espectacle d’ombres que convida a submergir-se en paisatges d’Indonèsia amb uns protagonistes molt especials, les titelles d’ombres Wayang Kulit. Després es farà un taller familiar a partir de 4 anys. A càrrec de la companyia El geko con botas.

Aforament limitat, sense reserva prèvia.

Al Museu de la Pell

12 h PRESENTACIÓ LLIBRE:  “El Rec d’Igualada. Un estudi socioeconòmic sobre la formació i el desenvolupament d’un barri industrial”, autors: Pere Pascual i Domènech, Gemma Estrada i Planell, Josep Riba i Gabarró, Carme Ferreras i Dalmau.

Ho organitza: Centre d’Estudis Comarcal d’Igualada

Al saló de sessions de l’Ajuntament d’Igualada

18 h MISSA FESTIVA DE SANT BARTOMEU

Ho organitza: la parròquia de Santa Maria d’Igualada i la FESTHI

A la Basílica de Santa Maria

19 h PROCESSÓ DE SANT BARTOMEU

Els Voladors, Trabucaires d’Igualada; el Drac d’Igualada i la Víbria d’Igualada, amb els Diables d’Igualada; el Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada; els Moixiganguers d’Igualada amb els Grillats morats; Nans i capgrossos, Gegants de la Ciutat; els Gegants Vells d’Igualada; l’Àliga d’Igualada; Banderes gremials i de barris; el Tabal de la Patera; Ball de Cercolets d’Igualada; Ball de Pastorets d’Igualada; Ball de Bastons d’Igualada; Imatge de Sant Bartomeu amb els Portants d’Honor; policia de gala; Penó de la Ciutat; Salero; Corporació Municipal i Autoritats; i Banda Municipal de Música.

Acte organitzat amb la col·laboració de la FESTHI

Recorregut: plaça del Bruc, carrer de Santa Maria, plaça de Pius XII, carrer de Custiol, rambla de Sant Isidre, carrer de Garcia Fossas, plaça de la Creu, carrer de l’Argent, plaça de l’Ajuntament, carrer del Born i plaça del Bruc.

Arribada de la processó amb l’entrada de Sant Bartomeu a la plaça de l’Ajuntament. Entrada de la imatge a la basílica de Santa Maria on es cantaran els goigs. Finalitza l’acte amb el retorn del Penó a l’Ajuntament.

Acte amb foc

21.30 h CONCERT DE LA COBLA ALMOGAVARENCA [places pmr]

Fundada a Capellades l’any 2013 i dirigida per Xavier Cassanyes

Amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista d’Igualada

Al claustre de l’Escola Pia

00 h CONCERT DI-VERSIONES

Podríem definir la banda com a una colla de ‘freaks’ esbojarrats, una màquina de fer ‘canciones del verano’ de la manera més personal i sense complexos amb una barreja d’himnes dels 60’s, 70’s, 80’s i 90’s amb pinzellades de les cançons de ràdio fórmula dels últims anys.

A la plaça de Cal Font

DIJOUS, 25 D’AGOST

10 h VISITES GUIADES. Els terrats d’Igualada, més a prop del cel.

Places limitades. Cal portar calçat per caminar i càmera de fotos!

Entrades per internet a www.tiquetsigualada.cat

Lloc de sortida: Ajuntament d’Igualada

Ruta no apta per a persones amb mobilitat reduïda.

11 h Visita guiada a l’exposició: Paleoambients marins de l’Anoia. La donació del Sr. Josep Llansana i Marcè.

Una selecció dels fòssils més rellevants de la col·lecció Josep Llansana del Museu. Col·lecció paleontològica constituïda per un total de 1.532 invertebrats marins de l’Anoia corresponents al període de l’eocè (entre 45 i 35 milions d’anys enrere). A càrrec del doctor en geologia Josep Romero Marsal.

Al vestíbul del Museu de la Pell.

12 h CONFERÈNCIA INSTITUCIONAL: 400 anys de l’alliberament del domini senyorial d’Igualada (1622-2022)

Conferència a càrrec de Josep Maria Torras i Ribé, catedràtic d’història moderna, que ens parlarà del context històric en què Igualada va comprar per 3.000 lliures l’any 1622, el domini que el monestir de Sant Cugat tenia sobre la ciutat. Igualada adquirí tota l’autonomia municipal possible en l’època i passà a dependre de l’autoritat del rei i un batlle de la seva pròpia elecció, en substitució del que s’anomenava des del monestir.

A la Biblioteca Central d’Igualada

17 h Street Battle Show

Batalles de freestyle per eliminatòries amb premi final. Esdeveniment cultural amb 16 participants en què es proposa l’agilitat lírica, estil i posada en escena com a requisits per al campionat de la primera edició. Qui serà el guanyador?

Ho organitza: Street Sessions Show

Al Parc Central

19 h LA CORTE DEL FARAÓN. ESTRENA

Igualada, agost de 1910. El Teatre de l´Ateneu es reinaugura després d’un devastador incendi. Una gran patum es prepara. La sarsuela “La Corte del Faraón” estrenada mesos enrere a Madrid i Barcelona arriba entre una gran expectació. Una obra sicalíptica que finalment no es va representar. Si voleu esbrinar-ne els motius i el perquè de tot plegat no us podeu perdre la sarsuela que hem preparat. O és una comèdia política?, o un quadre de costums “arevistado”?….

Més de cent persones (actors, cantants, ballarins i músics) pugen a l’escenari del Teatre Municipal de l’Ateneu Igualadí per celebrar la història de l’entitat i la ciutat.

Una adaptació de la coneguda sarsuela que l’Ateneu Igualadí ha preparat per celebrar la Festa Major 2022 i la Capitalitat de la Cultura Catalana 2022.

Actors: Maria Berenguer, Laia Borràs, Iris Cabré, Marçal Gené, Sheila Grados, Francesc Marginet, Francesc Mas, Mireia Moncunill, Abel Reyes i Joan Valentí; Cor: Coral Xalest sota la direcció de Laia Cuadras; Orquestra: La JOSA sota la direcció del Josep Miquel Mindán; Cos de ball: Alexandra Domene, Laura Tènies i Adrià Garriga, sota la direcció coreogràfica de Mariona Camelia; Escenografia: Xavi Saló; Vestuari: Roser Rubí; Il•luminació: Rafel Roca; Dramatúrgia i direcció: Pep Farrés; Idea original i gestió: Pau Duran; Producció: Ateneu Igualadí de la Classe Obrera.

15 €

Al Teatre Municipal l’Ateneu

19 h TABALADA MENUDA Tots els nens i nenes hi poden participar amb un tabal (en companyia d’una persona adulta).

Ho coordina: Grallers d’Igualada

Recorregut: plaça de Cal Font, carrer de Sant Magí, rambla de Sant Isidre, carrer de Custiol, plaça de del Pilar, carrer del Born i plaça de l’Ajuntament.

20 h Street Sessions Show

1ª edició del festival musical Street Sessions Show, un esdeveniment únic enfocat en la cultura urbana amb artistes de renom i locals com Kay Slaps, Poncelam, Kosekami, Solo K.OS, Pokito Paranoiko i molts més. Amb activitats com l’exhibició de break dance, photocall, sortejos i més sorpreses. Fins a les 2h.

Ho organitza: Street Sessions Show

Al Parc Central

21 h LECTURA DEL PREGÓ DE FESTA MAJOR a càrrec de Quim Morales

El comunicador, guionista i humorista Quim Morales, veu de “L’última hora” d’El matí de Catalunya Ràdio, serà el protagonista del pregó de Festa Major des de la balconada de l’Ajuntament.

SEGUIDAMENT, l’espectacle KOSELIG de la Cia Capicua

Cinc personatges insòlits conviuen en un carruatge multifuncional, on de la rutina es fa un joc, el caos pot esdevenir una quotidianitat extraordinària, els records es gronxen al trapezi, les il·lusions s’enfilen a l’asta i les experiències s’enreden a la corda doble. Escenes plenes de circ, teatre, humor i màgia on es tracta de conviure i sobreviure, però sobretot de riure i viure.

A la plaça de l’Ajuntament

22.45 h CORREFOC amb els Petits Diables i Pixapólvora amb el drac Bufarot; el Grup Mal Llamp amb el Flameus; els Diables d’Igualada amb la Víbria Jove d’Igualada; el Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada, amb el Ball de Diables de Tarragona i el Ball de Diables del Vendrell.

Coordina el correfoc: Diables d’Igualada

Recorregut: plaça Sant Miquel, carrer de Sant Roc, carrer de Sant Sebastià, plaça de la Creu, carrer Nou, plaça del Pilar, carrer Custiol, plaça Pius XII

Acte amb foc

DIVENDRES, 26 D’AGOST

10 h VISITES GUIADES. Els terrats d’Igualada, més a prop del cel.

Places limitades. Cal portar calçat per caminar i càmera de fotos!

Entrades per internet a www.tiquetsigualada.cat

Lloc de sortida: Ajuntament d’Igualada

Ruta no apta per a persones amb mobilitat reduïda.

12 h INAUGURACIÓ DE LA PETITA BIBLIOTECA LLIURE DEL BARRI DE SANT AGUSTÍ amb LA PETITA FESTA. A càrrec de Pitus i Gil Robert. Espectacle familiar participatiu amb contes de pols de lluna i cançons. Tots esdevindrem balladors i cantadors i la plaça es vestirà de festa. Per participar-hi com a músics i rebre les partitures, escriviu a cocatast@gmail.com

Ho organitza: Ajuntament d’Igualada – Biblioteca Central

A la plaça Catarineu

12 h Visita guiada a l’exposició Visions del disseny: com ho fèiem i com ho fem a l’Anoia.

Una exposició sobre el disseny contemporani a la comarca de l’Anoia i el seu futur, en diàleg amb objectes de la col·lecció del Museu. A càrrec de Disseny=Igualada

A la sala d’exposicions permanents del Museu de la Pell

16.15 h ELS GEGANTS VISITEN LA GENT GRAN

Visites festives a les residències per a la gent gran, a càrrec dels Petits Diables d’Igualada amb el Drac Bufarot; el Tonet i la Conxita juntament amb els seus fills, la Pia i el Tomeu; el Bisbalet, la Cinta i els Capgrossos Carme i Caterina, acompanyats dels músics de les diferents entitats.

Amb l’Associació Cultural Dessota, Petits Diables d’Igualada i la Colla Gegantera del Bisbalet

Al Centre de dia Montserrat, Residència Igualada i Residència Colisée

19 h OBERTURA DE LA FIRA D’ATRACCIONS

Instal·lada a la part frontal de l’av. Catalunya i carrer de França, a continuació del Parc Central, fins al 29 d’agost

19 h CONCERT DE GRALLES amb el grup de grallers Els Pelforts i el grup CANYA D’OR.

Ho coordina: Aula de Música Tradicional de l’Anoia (AMTA)

A la plaça de l’Ajuntament

19 h LA CORTE DEL FARAÓN

Adaptació de la coneguda sarsuela que l’Ateneu Igualadí ha preparat per celebrar la Festa Major 2022 i la Capitalitat de la Cultura Catalana 2022.

15 €

Al Teatre Municipal l’Ateneu

21 h TAST AL REC – BARRAQUES

Vine a sopar amb les tapes i tastets gastronòmics que ens proposen les diferents barraques amb preus a partir de 2 €. Les barraques 2022 estan gestionades per: Anoia Rugby Club, Associació Gats Igualada, Associació Manel Caro, Associació Rock City, Adoptagat Igualada, Rec on fire, Softball Club Igualada, Street Sessions Show, Unión Deportiva Montserrat d’Igualada. Fins a les 6h.

Al carrer Dr. Joan Mercader

22 h CONCERT DE LOS DIABLOS [places pmr]

Los Diablos és un grup de música pop amb més de 50 anys sobre l’escenari. Aquest 2022 celebren els 52 anys del seu ja mitic “Un rayo de sol”, els 51 de “Fin de semana”, els 50 de “Oh Oh July”, i així anar seguint. Una nit per gaudir amb les cançons d’una vida.

A la plaça de Cal Font

23 h 9è RRRREC FESTIVAL (km. 0)

Les propostes de Things & Flowers obriran la nit presentant el disc “Sempreviva”; Psychodrome (0.30 h) portarà a dalt de l’escenari el seu segon llarg, “La Infinidad del Mundo”; (02 h) la banda d’electropop Projecte Na! presentarà el seu treball inèdit; i la sessió a sis mans dels The Forest Shotgun Motorcycle (3.30 h) tancarà la nit del divendres.

Al carrer Dr. Joan Mercader. Zona de barraques.

23  h CONCERT DE LA PEGATINA

La banda de Montcada i Reixac presenta el seu nou espectacle “Hacia otra parte”. També sonaran les cançons més conegudes del grup com “Maricarmen” i “Lloverá y yo veré”, i  també alguns dels seus darrers èxits com “Y Volar” o “Down for love”. Serà impossible deixar de ballar.

Al Parc Central

DISSABTE, 27 D’AGOST

9.45 h ELS GEGANTS VISITEN LA GENT GRAN

Visites festives a les residències per a la gent gran, a càrrec dels Petits Diables d’Igualada amb el Drac Bufarot; els Diables d’Igualada amb el Drac d’Igualada; els Petits Gegants d’Igualada, els gegantons Pia i Tomeu i els Nanos d’Igualada, acompanyats pels grallers del Mal Llamp d‘Igualada i Gegants del barri de Xauxa acompanyats dels musics del barri.

Amb l’Associació Cultural Dessota, Petits Diables d’Igualada, el Grup Mal Llamp, Diables d’Igualada  i la Colla Gegantera del Barri de Xauxa.

A la Llar del Sant Crist, Pare Vilaseca i Fundació Sanitària Sant Josep (?)

10 h VISITES GUIADES. Els terrats d’Igualada, més a prop del cel.

Places limitades. Cal portar calçat per caminar i càmera de fotos!

Entrades per internet a www.tiquetsigualada.cat

Lloc de sortida: Ajuntament d’Igualada

Ruta no apta per a persones amb mobilitat reduïda.

10 h  CAMPIONAT DE TENNIS DE TAULA – Torneig de veterans.

Torneig per a majors de 40 anys i diferents categories: afeccionats i federats fins a 3a nacional.

Places limitades: 40 jugadors

Ho organitza: Club Ping Pong Igualada

Al pavelló nou de les Comes

10 h PARTIDES RÀPIDES D’ESCACS FESTA MAJOR

Partides ràpides d’escacs a 3 minuts més 2 segons d’increment per jugada (8 rondes).

Inscripcions gratuïtes fins dijous dia 25 d’agost a les 14 h,al Servei d’Esports Ajuntament d’Igualada(938054210)

Ho organitza: Club Escacs Igualada

Al vestíbul de l’Ateneu Igualadí

16 h 2n TORNEIG OBERT DE TENNIS DE TAULA “CIUTAT IGUALADA”

Torneig per a federats que hagin jugat màxim a 2a nacional durant la temporada 2021-2022.

Places limitades: 40 jugadors.

Ho organitza: Club Ping Pong Igualada

Al pavelló nou de Les Comes

18 h PARTIT DE FUTBOL AVI VETERANS DE FESTA MAJOR, amb rival a concretar.

Ho organitza: Agrupació  Veterans d’Igualada

Al camp 2 de Les Comes

Persona de contacte

18 h PARTIT DE FUTBOL DE FESTA MAJOR. Partit del 1er equip femení amb rival a concretar.

Organitza Club Futbol Igualada

Al camp 1 de Les Comes

18 h CERCAVILA TRADICIONAL

Els Voladors, Trabucaires d’Igualada; Drac Bufarot amb els Petits Diables i els Pixapólvora d’Igualada; els Petits Mal Llamp; el Drac d’Igualada, la Víbria Jove d’Igualada i els Diables d’Igualada; el Drac Mal Llamp, el Flameus, la Mantícora Voraxcis i el diables del Mal Llamp d‘Igualada; Agrupació Folklòrica amb el Galop de la Gitana, acompanyats dels Grallers de Sitges; els Moixiganguers d’Igualada amb els Grillats morats; el Bisbalet, la Cinta i els Capgrossos Carme i Caterina, acompanyats dels Grallers del Bisbalet; els Gegants del barri de Xauxa acompanyats del grup de grallers Els Pelforts; Nanos d’Igualada acompanyat per grallers i tabals de Capellades, els Capgrossos amb els Músics de Dessota i els Petits Gegants de la Ciutat amb els seus músics; els Gegantons Pia i Tomeu, la Conxita i el Tonet amb els Grallers d’Igualada; els Gegants de la Ciutat amb els seus músics; l’Àliga d’Igualada, acompanyada pels seus músics; Ball de Gitanes amb els músics MÚSX, Bitrac Dansa amb el Ball de Cercolets d’Igualada, amb els Grallers de Santa Madrona.

Exhibició dels diferents balls i grups de foc i imatgeria en arribar a la plaça. Amb Ball de celebració dels Gegants del Barri de la Font-Vella.

Presentacions a càrrec del Salero i el Saleret i celebració dels 15è aniversari de l’Associació cultural Dessota i el 20è aniversari de la Colla Gegantera del Bisbalet.

Ho coordina: Associació Cultural Dessota i els Diables d’Igualada amb la col·laboració de la resta d’entitats participants.

L’Associació Cultural Dessota gestiona la imatgeria municipal sense foc.

Recorregut: plaça de l’Ajuntament, plaça de Pius XII, carrer de Custiol, rambla de Sant Isidre, carrer de Garcia Fossas, plaça de la Creu, carrer de l’Argent, plaça de l’Ajuntament.

Acte amb foc (vegeu recomanacions per un correfoc segur)

19 h PARTIT D’HOQUEI PATINS DE FESTA MAJOR

Partit d’hoquei patins IGUALADA HOQUEI CLUB – GIRONA CLUB HOQUEI

Ho organitza: Igualada Hoquei Club

Al pavelló d’hoquei de les Comes

Falta responsable

19 h JORNADA FESTIVA A L’ESPAI CREATIU La MaCa #10anysmanelcaro

Jornada en record a Manel Caro, activista igualadí i ferm defensor del patrimoni industrial del barri del Rec, que comptarà amb activitats artístiques i musicals a La MaCa, seu de l’associació Manel Caro.

Ho organitza: Associació Manel Caro

A La MaCa, c. St. Antoni de Baix, 33

19 h LA CORTE DEL FARAÓN

Adaptació de la coneguda sarsuela que l’Ateneu Igualadí ha preparat per celebrar la Festa Major 2022 i la Capitalitat de la Cultura Catalana 2022.

15 €

Al Teatre Municipal l’Ateneu

20 h PARTIT DE FUTBOL UE MONTSERRAT DE FESTA MAJOR, Memorial Dr.Botet. Trofeu Ciutat Igualada.

Ho organitza: Unió Deportiva Montserrat

Al camp de futbol de Les Comes 1

22h VERSOTS i ball parlat del ball de DIABLES D‘IGUALADA

A càrrec dels Diables d’Igualada

A la plaça de l’Ajuntament.

Acte amb foc (vegeu recomanacions per als actes amb foc)

22 h CONCERT DE LAS KARAMBA

Mescla multicultural entre Veneçuela, Cuba, Argentina, Panamà i Catalunya. Una banda amb un estil musical on es reconeix el son, el txa-txa-txa, la salsa, la timba i la música urbana, des d’una perspectiva social femenina.

A la plaça de Cal Font

22.45 h  FESTIVAL IGUALADA ROCK CITY’22

El rock progressiu dels barcelonins Exxasens us faran viatjar fins a l’espai exterior sense moure-us d’Igualada; (23.45 h) The Electric Alley portaran el seu rock dels 70 i 80 en forma de “Hurricane”, el seu darrer treball; (00.45 h) els energics Ktulu, presents a la BSO de El día de la Bestia, us faran vibrar amb el seu metal industrial; (02 h) i la banda de punk-rock Crim portaran el seu aclamat “Pare Nostre que Esteu a l’Infern” a l’escenari de l’IRC.

Horaris subjectes a canvis d’última hora.

Al carrer Dr. Joan Mercader. Zona de barraques.

00 h BARRAQUES. Fins a les 7 h

Al carrer Dr. Joan Mercader

00 h CONCERT LÁGRIMAS DE SANGRE

També coneguts per les sigles LDS, és un dels grups de rap líders a nivell nacional i referents en l’escena hip-hop: dos discos d’or i dos de platí ho confirmen, més de 130 milions de reproduccions a Spotify i més de 400 mil oients mensuals. Recentment han llançat el seu quart àlbum, “Armónico Desorden”.

Al Parc Central

2 h WE ARE THE ONES

La millor música urbana del moment i els clàssics del reggaeton de tota la vida, de la mà dels himnes de l’electrònica per deixar-nos la veu, a càrrec dels DJ’s We Are The Ones.

fins a les 4h.

Al Parc Central

DIUMENGE, 28 D’AGOST

8 h DIANA

a càrrec dels Grillats morats, grallers dels Moixiganguers d’Igualada, amb la participació de grallers d’aquí i d’arreu.

Recorregut: plaça de l’Ajuntament, carrer de l’Argent, plaça de la Creu, carrer de Sant Simplici, plaça de Sant Joan, travessia del Vallès, rambla Nova, carrer de Santa Caterina, carrer de l’Aurora, carrer de Sant Magí, rambla de Sant Isidre.

Ho coordina: Moixiganguers d’Igualada.

Pel nucli antic de la ciutat

9 h TORNEIG DE PETANCA FESTA MAJOR IGUALADA 2022

Partits entre diferents jugadors i socis del Club

Ho organitza: Petanca Fàtima 2013

A les pistes de petanca del parc de Valldaura

9 h 1ª TROBADA VESPOGENES SCOOTER CLUB

Concentració de vespes i motos clàssiques, amb ruta inclosa per la Conca d’Òdena. Els vehicles s’exposaran a Cal Font abans i després de la ruta. Fins les 14 h.

Ho organitza: Vespogenes Scooter Club.

A la plaça de Cal Font

9.30 h CERCAVILA D’ANADA A OFICI

Els voladors, Trabucaires d’Igualada; el Drac d’Igualada, la Víbria d’Igualada i els Diables d’Igualada; el Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada; la Conxita Teixidora; en Tonet Blanquer; els Gegants del barri de Xauxa acompanyats del grup de grallers Els Pelforts; els Gegants de la Ciutat amb els Músics de Dessota; l‘Àliga d’Igualada; el Ball de Cercolets d’Igualada; el Ball de Pastorets d’Igualada; el Ball de Bastons d’Igualada; el Tabal de la Patera; els portants d’honor del Sant; el Penó de la Ciutat amb els portadors d’enguany, l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada; el Salero i el Saleret de la ciutat; les autoritats i la corporació municipal.

Ho coordina: Associació Cultural Dessota.

Hi col·labora: FESTHI

L’Associació Cultural Dessota és l’entitat gestora de la imatgeria municipal sense foc.

Recorregut: rambla de Sant Isidre, carrer de Custiol, plaça del Pilar, carrer del Born, plaça de l’Ajuntament, carrer de Santa Maria i plaça del Bruc.

Acte amb foc (vegeu recomanacions per als actes amb foc)

10 h LA FESTA MAJOR DEL RUGBI

Trobada de rugbi amb un club convidat on hi haurà partits de rugbi de les diferents categories i un espai amb activitats i jocs infantils obert a tot el públic (es recomana portar banyador i roba de recanvi).

Ho organitza: Anoia Rugby Club

Al camp de futbol de Les Comes 1

10 h XX CAMPIONAT DE BITLLES CATALANES ENTRE CLUBS DE CATALUNYA

Ho organitza: Club Bitlles Igualada

Al camp de bitlles del poliesportiu Les Comes (davant de la piscina coberta)

10 h OFICI SOLEMNE EN HONOR A SANT BARTOMEU. Presidit pel Mn. Eduard Flores, rector “in solidum” de la parròquia Santa Maria i farà l’homilia el P. Andreu Trilla escolapi. Amb la participació del Cor d’homes d’Igualada. A l’ofertori tindrà lloc el ball de l’àliga de la ciutat, amb l’acompanyament musical d’orgue i dues tenores, interpretades per Olga Torra i M. Antònia Pujol, sota la direcció de Concepció Ramió. Després del cant final dels goigs, el Ball de Bastons farà el ball d’acatament al sant.

A la Basílica de Santa Maria

A la sortida, es farà el lliurament de l’ESTAMPA DE SANT BARTOMEU, obra de l’artista igualadí Roger Costa Campos, per part de membres d’entitats de cultura popular i tradicional i vinculades a la festa.

Seguidament, TRADICIONALS ESPADATS a càrrec dels Moixiganguers d’Igualada amb els Grillats morats. REPIC DE CAMPANES des de la Basílica i CERCAVILA D’ENTRADA A PLAÇA del seguici popular.

Recorregut: plaça del Bruc, carrer de Santa Maria i plaça de l‘Ajuntament.
Acte amb foc (vegeu recomanacions per als actes amb foc)

12.15 h INICI DE LA DIADA CASTELLERA DE FESTA MAJOR amb les colles: Colla Joves Xiquets de Valls, Xiquets de Reus i Moixiganguers d’Igualada

Aigua de Rigat, empresa col·laboradora de la Festa, fa possible aquest acte.

A la plaça de l’Ajuntament

18h BALLADA DE SARDANES a càrrec de l’orquestra LA PRINCIPAL DE LA BISBAL

Al carrer nou de Cal Font

18 h PARTIT DE FUTBOL DE FESTA MAJOR del 1er equip masculí, amb rival a concretar.

Ho organitza Club Futbol Igualada

Al camp de futbol de Les Comes 1

18.30 RETORN DEL SANT des de la Basílica de Santa Maria a l’església del Roser

Hi participen: el Tabal; els Voladors, Trabucaires d’Igualada; el Drac d’Igualada, el Ball de Sant Miquel i els Diables, d’Igualada; els Moixiganguers d’Igualada amb els Grillats morats; Gegants del Barri de la Font-Vella; Nans i capgrossos, Gegants de la Ciutat; Gegants Vells d’Igualada; l’Àliga d’Igualada; Ball de Cercolets d’Igualada; Ball de Pastorets d’Igualada; Ball de Bastons d’Igualada; portants d’honor; imatge de Sant Bartomeu;  Corporació Municipal i Autoritats i la Banda de Música d’Igualada.

Ho organitza: la FESTHI

Recorregut: carrer del Roser, plaça de Pius XII, carrer de Santa Maria i plaça del Bruc.

Acte amb foc (vegeu recomanacions per als actes amb foc)

19 h ESPAI XARXA amb FILI BUSTERS, a càrrec de la Cia Mortelo & Manzani [places pmr]

La nova i arriscada aventura en què Mortelo&Manzani posaran en perill les seves vides i les de tot el públic que envolti l’escenari a menys de deu metres de distància, en un evident homenatge als temeraris de tota la vida. Els últims reclutes de la prestigiosa “Fili Busters Daredevil Academy”.Divertidíssima proposta de circ i pallasso, amb tècniques de circ.

Ho coordina: La Xarxa d’Igualada. M. Piqué, corredoria tècnica d’assegurances, empresa col·laboradora de la Festa, fa possible aquest acte

Al carrer de Sant Jordi

19 h SWING AMB MON PETIT MÓN

El swing arriba de la mà de Mon petit món. Els lindy hoppers de Swing Anoia i d’arreu ballaran al seu ritme! Tota una moguda per escoltar i per ballar!

A la plaça de Cal Font

20 h ACTUACIONS DE LLUÏMENT I BALLS PARLATS del Ball de Bastons d’Igualada, Ball de Cercolets d’Igualada, Ball de Pastorets d’Igualada, Ball de Gitanes i els Gegants Vells d’Igualada.

Ho organitza: la FESTHI.

A la plaça de Pius XII

20 h Concert de FESTA MAJOR amb l’ORQUESTRA LA PRINCIPAL DE LA BISBAL. [places pmr]

Formació musical fundada l’any 1888 a la Bisbal d’Empordà. El 1988 rebé la Creu de Sant Jordi, l’any 2003 el Premi ARC a la millor orquestra i el 2013 el Premi a la millor gira de Festes Majors, el 2014 el Premi Nacional de Cultura i els anys 2017, 2018, 2019 i 2020 el Premi Enderrock al Millor Disc de Clàssica amb el format de Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya.

A la plaça de l’Ajuntament

20 h PARTIT DE FUTBOL DE FESTA MAJOR, entre el SE ATENEU-Penya Blau Grana Igualada i equip a determinar.

Ho organitza: SE ATENEU-Penya Blau Grana Igualada

Al camp de futbol de Les Comes 1

LA REVETLLA POPULAR DE LES PLACES

23 h LA DIFFERENT ORQUESTRA [places pmr]

La Gran Orchestra Internazionale Cucurella perd els seus músics abans del concert. Com si fossin les rates del Titànic han abandonat el vaixell al darrer moment i a l’hora del bolo només queden el pianista i el trompetista. Què han de fer? Suspendre’l? Tal com està el pati no poden abandonar. Hauran de renovar-se o morir.

Ho coordina: La Xarxa d’Igualada. M. Piqué, corredoria tècnica d’assegurances, empresa col·laboradora de la Festa, fa possible aquest acte.

Al carrer de Sant Jordi

23 h TRIBUT A LADY GAGA

El projecte Gaga Xpression neix el 2011. Carolina Serrato és reconeguda com a doble oficial de Lady Gaga a Espanya, avalada pel seu club de fans. L’espectacle es desenvolupa amb veu en directe i dos ballarins, amb una gran pantalla LED amb què l’artista interactua durant tot el xou.

A la plaça de Cal Font

23 h 9è RRRREC FESTIVAL #10anysmanelcaro

Amb la presentació de “Mira enllà”, el primer disc de Daydream; Adrià Puntí (0:45 h) oferirà un repàs de la seva trajectòria i un tast del seu darrer treball “Benvingut d’esquena”; els granadins Apartamentos Acapulco (02 h) presentaran “El Año del Tigre”; Chaqueta de Chándal (3.30 h) portaran el seu disc protesta “Futuro, tú antes molabas”; i els Playback Maracas (05 h) tancaran la nit amb el seu directe immersiu i el seu treball debut, “Playback Maracas & The Electronic Moon Orchestra”.

Al carrer Dr. Joan Mercader. Zona de barraques.

23 h BARRAQUES. Fins a les 7 h

Al carrer Dr. Joan Mercader

00 h BALL ORQUESTRA LA PRINCIPAL DE LA BISBAL [places pmr]
A la plaça de l’Ajuntament

00 h La nova gira FLAIXBAC del VA PARIR TOUR torna als escenaris de Catalunya! Gaudirem d’un festival espectacular per saltar, cantar, suar i cridar al món que estem més vius que mai. Al xou musical del VA PARIR TOUR sonarà la millor música i l’escenari s’omplirà d’efectes visuals. La festa està garantida amb els locutors de FLAIXBAC: Carles Pérez, Mar Arans, Andreu Presas, Marc Frigola i l’humor del Gran Germán. No et perdis l’espectacle més esperat, el definitiu, VA PARIR TOUR 2022. Fins a les 4 h.

Al Parc Central

DILLUNS, 29 D´AGOST

11 h AMBAUKA amb l’espectacle BASSAL ROCK

Per passar un estiu ben fresc i divertit no hi ha res com una bona remullada. Bassal Rock està creat especialment per combatre la calor de la manera més original i festiva!

Aquest espectacle uneix l’animació musical amb un seguit de recursos aquàtics dissenyats expressament perquè cada gota d’aigua reparteixi un mar de felicitat!

Bassal Rock està dissenyat amb sistemes que optimitzen i minimitzen la despesa d’aigua

Ho coordina la Xarxa d’Igualada.

A la plaça de l’Ajuntament

En cas de restriccions per sequera es durà a terme l’espectacle “De cap per avall”

19 h CERCAVILA MENUDA i actuacions dels diferents grups en arribar a la plaça de l‘Ajuntament. Amb la participació de les entitats: Petits Mal Llamp; Petits Diables amb el Drac Bufarot i el drac Xerric; Drac Mal Llamp; Capgrossos de la Colla Gegantera del Bisbalet Carme i Caterina; els Nanos d’Igualada amb els Músics de Dessota i els Gegantons Pia i Tomeu; Petits Gegants de la Ciutat Tonet i Conxita;  la mainada de l’Agrupació Folklòrica amb el Ball de Cercolets d’Igualada, acompanyats dels Grallers Pelforts; Bitrac Dansa amb el Ball de Corrandes, acompanyats dels Grallers de Santa Madrona; i la canalla dels Moixiganguers d’Igualada amb els Grillats morats.

Darrere la cercavila es pot afegir tothom que disposi d’un element festiu adient per a una cercavila de Festa Major.

Presentacions a càrrec del  Salero i el Saleret de la ciutat, Joan Pou Roca i Guillem Pou Martorell.

Recorregut: plaça de l’Ajuntament, pl. de Pius XII, carrer de Custiol, rambla de Sant Isidre, carrer de Garcia Fossas, plaça de la Creu, carrer de l’Argent, plaça de l’Ajuntament.

Acte amb foc

SEGUIDAMENT, EL TONET I LA CONXITA SE’N TORNEN A LA FEINA I ADEU-SIAU FESTA. Els acompanyaran tota la imatgeria que ha participat a la cercavila menuda.

Des de la pl. Ajuntament fins al Museu de la Pell

19.30 h CANTADA D’HAVANERES amb el grup ULTRAMAR [places pmr]

Un grup amb un estil propi caracteritzat pels acurats arranjaments de les cançons; la variació i harmonia de les veus; la personal interpretació dels temes escollits del repertori tradicional, popular i de taverna, i de composicions pròpies i d´autor contemporanis. El seu principal objectiu és fer gaudir de les havaneres als amants de la cançó d´arrel marinera.

Rom cremat organitzat amb la col·laboració dels membres de la Comissió de Festes.

A l’amfiteatre del parc de l’Estació Vella

20 h BALLADA DE SARDANES amb la COBLA CIUTAT DE TERRASSA

És una cobla inquieta, que ha recuperat balls tradicionals i vuitcentistes per a cobla, emissores de ràdio, vídeos promocionals, CD’S i discos, etc. Aquesta mateixa inquietud l’ha portat a participar en activitats i projectes ben allunyats del món tradicionalment sardanista ha cotribuït d’aquesta manera a divulgar i donar a conèixer els instruments de cobla fora dels cercles habituals.

Amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista d´Igualada.

Al carrer nou de Cal Font

23 h Piromusical AQUALATA, a càrrec de Pirotècnia Turis

Hi haurà servei d’autobús fins al camp de futbol de les Comes. Consulteu les parades a les pàgines informatives al final del programa.

Petromiralles empresa col·laboradora de la Festa, fa possible aquest acte.

Al camp de futbol de les Comes.

PROGRAMA LA COLL@NADA

 

DIUMENGE 21

Jornada no-mixte (tarda):

– Pancartes per l’espai

– Taller autodefensa

– Sopar

– Concert MAIO

– Fins a les 2.30 h. PD

 

DILLUNS 22

19h Pregó (Pius XII)

20h Mani (Pius cap a Museu)

Recorregut: plaça Pius XII, carrer del Roser, carrer Sant Jordi, rambla General Vives, carrer Òdena, carrer de l’Aurora, plaça de Cal Font, carrer Sant Magí, carrer Garcia Fossas, carrer de l’Argent, plaça de l’Ajuntament, plaça Pius XII.

21h Sopar de colles (Museu de la Pell)

22h Karaoke (Museu de la Pell)

Fins les 2:30h PD (Museu de la Pell)

 

DIMARTS 23

11h Coll@nadeta + Protons (Pius XII)

12h Vermut diables (Pius XII)

17h Jocs bèsties i Cursa de la síndria (+ info a les xarxes de la Coll@nada)

19h Xerrada Deli (Pius XII)

23h Rebuda passacalle (plaça Pius XII)

Fins les 2:30h PD Deli (Museu de la Pell)

 

DIMECRES 24

12h Vermut Soundsystem (Museu de la Pell)

20.30h Tria espurnes (Museu de la Pell)

Fins les 2:20h Camionet (surt del Museu de la Pell)

Recorregut: carrer Dr. Joan Mercader, carrer del Sol, carrer de la Creueta, travessia de Sant Domènec, travessia del Vallès, rambla Nova, carrer de Santa Caterina, passeig Jacint Verdaguer, carrer d’Òdena, rambla de Sant Isidre, rambla del General Vives, carrer de Sant Jordi, plaça del Rei, carrer del Roser, plaça Pius XII, carrer del Custiol, carrer de la Concepció, passeig de les Cabres, plaça de la Creu, baixada de Sant Nicolau, plaça del Dr. Joan Mercader.

 

DIJOUS 25

11h Contacontes (Pius XII)

19h Xerrada (Pius XII)

21h Operació cigró (Museu de la Pell)

Fins les 4h Disco Cigró (Museu de la Pell)

 

DIVENDRES 26

12h Mercat de roba de 2ª mà (Pius XII)

18h O’Birring (surt de la Pius XII). Gimcana i cursa d’orientació per equips: amb inici i final a la plaça Pius XII. Pels carrers de vianants del centre.

21h Sopar de tapes (Pius XII)

00h Concerts Apologia + Maluks (Pius XII)

Fins les 3/3:30h PD (Pius XII)

 

DISSABTE 27

12h Fes-ta el dinar (Rambla Sant Isidre)

19:30h Tast de begudes de la terra (Pius XII)

21h Sopar Cercanit (Plaça Sant Miquel)

22h Cercanit (Plaça Sant Miquel)

Recorregut: plaça de Sant Miquel, carrer de Sant Jaume, carrer Custiol, plaça de Pius XII, carrer Custiol, carrer Nou, carrer Garcia Fossas, rambla Sant Isidre, carrer de Custiol, plaça Pius XII

00h Concert Xillona (Pius XII)

Fins les 6h PD

 

DIUMENGE 28

00h Concerts Bredda i Ke te kalles (Pius XII)

Fins les 7h PD (Pius XII)

 

DILLUNS 29

01h Pujada de cadires al Clein (Rambla Sant Isidre)

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*