Inici Destacats El professor Jordi Gamero serà el candidat del PSC a l’alcaldia de...

El professor Jordi Gamero serà el candidat del PSC a l’alcaldia de Tous

COMPARTIR

Jordi Gamero encapçalarà la candidatura de Sumem per Tous a les eleccions municipals del 28 de maig. D’aquesta manera, el PSC recupera la presència Sant Martí de Tous i hi presenta candidatura. Gamero és professor de Cicles Formatius en l’especialitat d’Automoció després de més de 20 anys d’experiència al sector de l’automòbil i està cursant un grau d’Història, Geografia i Història de l’Art a la Universitat Oberta de Catalunya.

Un cop escollit candidat a l’alcaldia en representació de Sumem per Tous, Gamero explica que “volem participar activament a la política municipal del nostre poble i ho volem fer per millorar-lo en tots els seus aspectes però volem posar un accent especial en l’àmbit social perquè considerem que ha estat un aspecte oblidat per l’actual equip de govern d’ERC”.

Alguns dels primers objectius que es marca Sumem per Tous de cara a les eleccions municipals del 28 de maig és l’atenció per les persones grans: “Gairebé el 20% de la població de Tous té més de 65 anys i el nostre municipi els ofereix molt pocs serveis específics. Volem treballar per aconseguir la màxima assistència possible per aquest col·lectiu, ja sigui en forma de centre de dia, residència de gent gran, habitatges de lloguer amb serveis o assistència domiciliària, i per aconseguir-ho proposem treballar conjuntament amb el Consorci Sociosanitari d’Igualada”, explica el candidat a l’alcaldia.

Un altre dels punts és que “volem arribar a un acord amb la junta i els socis del Sindicat que sigui satisfactori per ambdues parts per aconseguir que la Cooperativa continuï desenvolupant la seva activitat satisfactòriament i que tot l’espai que ocupa actualment passi a donar serveis al municipi i que aquests siguin els més adients per les necessitats de la població”.

Pel que fa a l’Embassament de Tous, Jordi Gamero explica que “volem aclarir d’una vegada per totes quina és la situació de l’embassament, perquè no emmagatzema aigua, i qui són els responsables de prendre aquestes decisions”. I en cultura i esports, Sumem per Tous avança que “volem treballar colze amb colze amb totes les organitzacions culturals i esportives del nostre poble, i donar-los suport amb tot el que sigui possible”. Jordi Gamero entoma el repte de ser candidat a l’alcaldia de Tous “amb il·lusió, entusiasme i convençuts que tenim el projecte per fer millor el nostre poble”.

FER UN COMENTARI

*